Boli vašim dvojročným deťom braná krv zo žily?
6. nov 2024
Brali vašim detickam okolo dvoch rokov krv zo žily? Čaká to naše dvojicky a ja sa akosi bojím 😪
Predošlá
Strana
z2
Ja ako dospelý človek hovorím že z prsta to akože dosť bolelo. Radšej nech mi zo žily berú
Áno normálne keď to inak nešlo sme držali aj sestričky aj ja, a potom nejaká odmena 🙂 asi máloktoré 2rocnenby nevyvadzalo , dcéra napr sa bránila vždy tak že fyzicky ju museli všetci silno drzat, syn si zas poplace ale drzi
Áno keď mala rok . Malo papala , bledá že bola a teda viac som sa bála ja 🤣 ani nepohla rukou , nezaplakala nič proste . Našťastie bola všetko ok
Áno môjmu synovi brali,dokonca ho v dvoch rokoch aj operovali a zvládol to..A ten odber zvládol v 2 rokoch oveľa lepšie ako keď mal 5 🙈
Sestrička nám brala a všetko v poriadku
Predošlá
Strana
z2

Áno a oveľa skôr, jednu dobu často a tiež aj z hlavy. Je to nepríjemné sa na to pozerať. No keď sa nad tým zamyslís, nie je to nič hrozné, bolí to ako teba keď ti berú krv, čiže žiadna katastrofa. Zbytočne to prežívaš viac ako treba, povedz si, že je to proste potrebné pre ich zdravie. Niektoré veci sa proste musia 🤷