icon

Bradavice na nohe u 7 ročného syna. Čo s tým?

mongrof11
25. aug 2019

Caute, chcela by som sa opytat, ci nemate skusenosti s liecbou bradavic na nohe u deti... Syn ma 7 rokov, asi chytil na kupalisku, nechcem ist ku koznej, lebo to vypalovanie a nasledne vystrihavanie by asi neprezil... Citala som, ze propolisova tinktura pomaha, natieram mu nohu s tym na vecer, aj sa mu spravili akoby take pluzgieriky, len teraz neviem ako dalej.. Dost ma vysusenu, taku rozozratu tu nohu, ma 4 bradavice vedla seba... Neviem co dalej...

Strana
z4
mooonika1975
25. jún 2024

@mirinnkaa nič nestrihaj, absolútne

monulik52
30. dec 2024

@rebeca111 ahoj ako ste dopadli z tými bradavíc ani čo vám pomohlo?

mirinnkaa
15. jan 2025

@monulik52 dobry vecer. Pomohlo prokladat na noc platok cesnaku vyluhovany v octe a potom bradavicu vytiahnut. Vecer sme aj v slanej vode macali nohy

leniva
18. mar 2025

@mirinnkaa ako ste ju vytiahli? Neodpadla sama?

leniva
18. mar 2025

@mirinnkaa dcerka ma na nohach dokopy 6 a liecime sa liecivom od dr... ako dlho trva liecba?

luciacyprichova6
21. nov 2025
@renattka24

Terazvto mame takto.

@renattka24 Dobrý deň prosim vás dcérka ma takéto bolestivé svrbí to boli už jej to aj vypalovali nepomáha teraz natieram cobru masť ale stále to tam ma prešlo mu to ?Dakujem za odpoved

sharlote
2. dec 2025
@luciacyprichova6

@renattka24 Dobrý deň prosim vás dcérka ma takéto bolestivé svrbí to boli už jej to aj vypalovali nepomáha teraz natieram cobru masť ale stále to tam ma prešlo mu to ?Dakujem za odpoved

@luciacyprichova6 krasne to vytiahlo,po trapeni u syna,parkrat prilozit spray chlorophyl na tampon na noc,oblepit,krasne vytiahlo korienky👌

Strana
z4