Bradavice u deti
Moj syn chytil na plavarni bradavicu.Uz dlho sa s nou trapime a ona nie a nie odpadnut.Uz asi len vypalit.MATE DOBRE RADY A SKUSENOSTI?
Ja som si podviazala tenkou nitou a po pár dnoch zas nanovo podviazala, uz sa zmensovala, nemá tak krv prietok a bradavica odumrie- uschne... mozno tak po tyzdni sama odpadla
Rozmyslam,ze mu dam na nu cesnak aby '"zdochla""od smradu 😀
@magdalena000 kup si olej z 31 bylin z justu (ma uzasne vsestranne vyuzitie), do tyzdna odpadne alebo rezat. mne na nohe uz tolko rezali a aok do tydzna vsetko ok 🙂
ja by som neexperimentovala nevies aku reakciu moze dostat z tychto babskych rad. normalne chod na kozne a tam sa porad, okrem vypalenia dusikom existuje aj taky akoby lak na nechty aspon to tak vyzera a tym sa to potiera a po case odpadne, ak sa bojis toho dusika. ale urcite by som to ukazala lekarke, predsalen ide o dieta
moje dcéry sa v 13tich a 6tich rokoch nevedeli zbaviť vírusových bradavíc na tvári, mali ich z plavárne. chodili sme skoro 8 mesiacov na kožné na dusík a pomohlo až, keď kožná celá zúfalá nám kázala ešte po dusíku potierať doma 2x denne duofilmom, ktorý ale normálne na tvár nemá ísť. bradavice do mesiaca zmizli a jazvy našťastie neostali. prvý rok po bradaviciach mali ešte biele pigmentové škvrny, ale ďalšie leto im už pkožku pekne slnko opálilo.
@magdalena000 veľmi účinný prostriedok, ale zoženieš len v internetovej lekárni. Po jednom natretí synovi bradavica odpadla, takže super účinný: http://www.docsimon.sk/zbozi/acetocaustin-1ml
U nás na bradavicu, a teda poriadne veľkú, pomohol Duofilm. Bola som už zúfalá, nepomáhal ani tekutý dusík a syn o vyrezaní nechcel ani počuť. Duofilm kúpiš normálne v lekárni, len to chce trpezlivosť a natierať, natierať, natierať. My sme natierali poctivo pol roka každý večer, hlavne po sprchovaní, kúpaní, keď tak trochu zmäkla. Zmizla úplne, a dnes už ani nevidno, že tam čosi také mal.
@magdalena000 Ahoj, aj môj malý ich mal z letného kúpaliska. Chodili sme na kožné, tam aj nás detský dr povedal že je to infekčného charakteru z toho kúpaliska. Napísali nám Verumal (je to fél na potieranie bradavice ktorá postupne odumrie a odpadne) alebo potom už len vypálenie dusíkom. Na naše veľké šťastie sme museli zmeniť kožnú pre malého z dôvodu dlhodobej PN starej dr a tá nová nám napísala Verumal a povedala mi že u detí je dôvod prečo sa šíria aj znížená imunita. Mi sme chorí nebývali, proste zdravé dieťa, ale aj tak som dala na jej radu. Predpísala nám okrem toho verumalu aj jeden sirup na podporu imunity(nemôžem ho nájsť, je jedine na predpis od kožnej alebo detkej dr, bol dosť drhý - doplácalo sa 9e). A bradavice sa normálne stiahli a už máme pokoj. Ja som bola tehu a bála som sa aby bábo to potom nedostalo tiež. Určite choď ku kožnej a popýtaj sa. Babské recepty sú dobré, ale na tieto infekčné bradavice sú krátke.
@magdalena000 odporúčam prírodnú liečbu, aj keď nie je to rýchle riešenie, teda závisí aj od organizmu nositeľa, minimálne 2-3 tyždne sa to lieči . Niekedy to zmizne aj samo, telo si s tým poradí, akoby sa to vstrebe, regeneruje- zažila som. S čím mám skúsenosti- je potrebné dieťatu najlepšie na večer prikladať obkladík a zalepovať postihnuté miesto s výťažkom z bylín resp. stromov, to čo už bolo napísané inde na stránke - tea tree olej, po slovensky čajovníkový olej , alebo tujový olej, aj propolis, aj oreganový olej - bradavičky sú vírusového pôvodu, je potrebné pôsobiť látkami, ktoré majú antivírusové pôsobenie. Mne sa osvedčili aj malavit kvapky. Je otázne kde to má na tele, teda aký je na to miesto prístup a koľko má rokov, u malých detí je ťažko ustrážiť aby si náplasť neotrhávali, držím palce. Dusík bolí a hojí sa to a nie je istota, že sa to nevráti, ak sa dieťa pohybuje v tom prostredí a je náchylné na takéto vírusy.
Zvyčajne sa pokožka pri prírodných prípravkoch výborne sama regeneruje a neostávajú žiadne stopy ani jazvičky.
ja som chodievala s malou vypaľovať.... a sme čistý
ahoj dievcata,dakujem za rady.malemu sa okolie bradavice naliala voda.taky pluzgier.dnes som bola na koznom kde mu to prepichli a odstranili zbytocnu kozticku a s nou odpadla aj ta mrcha bradavica.ulavilo sa malemu ale aj mam vsetkym doma.dufam ze tam po nej nic nezostalo.treba pockat.este raz dakujem za vase rady a skusenosti 😉
ahoj, ak by sa mu náhodou zopakovala lebo to je vírusové ochorenie, z vlastnej skúsenosti doporučujem bradavicové mazanie je to z byliny lastovičníka, mám to odskúšané na synovi a fakt to zabralo, trápili sme sa z bradavicami dlho ale nechcela som mu ich dať vypalovať, aj pri tomto som bola najprv skeptická ale normálne sa mu všetky začali zmenšovať a proste zmizli... idem kuk link - http://www.babickinazahrada.sk/babickinazahrada...
@babkabubko ahoj, ako to prebiehalo.. malému natieram už 5den, niektoré sa krasne vysusili a odpadli, no ďalšie ocerveneli a nedeje sa s nimi nic. pôsobia ako zapalene. Natieram vecer tým bradavicovyn mazanim plus vnútorné hlivacik

@magdalena000 hliva ustricová v tabletkách - užívať, cesnak nakrájať na plátky a nechať aspoň 24hod namočený v octe a potom tie plátky prikladať na bradavicu, pár hodín denne - treba odsledovať, lebo cesnak je dosť silný a môže podráždiť pokožku...