Broncho-Vaxom

vera375
21. nov 2020

Ahojte máte niektorá skúsenosti s týmito liekmi? Imunologicka nám ich predpísala pretože ževraj ma trošku oslabenú imunitu. Je pravda že asi rok dozadu mozno aj viac sme boli permanentne chorí ale teraz je to podstatne lepšie. Od septembra ako nastúpila do škôlky bola chorá len prvý mesiac asi dva krat od vtedy nič a už je skoro december. Chcela by som vediet aké máte vy skúsenosti s týmto liekom. Ďakujem

patka06
21. nov 2020

brala ho dcéra keď mala cca 4 roky, žiadny účinok nemal

miskaska
21. nov 2020

My sme mali minulu zimu velmi zlu. V auguste sme zacali uciźvat Bronchovaxon, doplname vit. D, lebo ho mala menej. Zatial mala iba sopliky, nepreslo jej to do takych kaslov, ako minuly rok (mali sme za minulu zimu 3 krat ATB). Ale neviem, co pomohlo...este nam nahrava Covid 19, kedze do skolky nejdu prechorene deti,

vera375
autor
21. nov 2020

Takže asi to moc nepomáha. No neviem ešte skúsim v pondelok zavolať našej doktorke čo mi na to povie ona.

fiafia
21. nov 2020

Za mňa topka 👌 pomohol v hodine 12tej. Minulý rok v Septembri dcérka nastúpila do skolky. Po dvoch dňoch 40tky a už to išlo. Vždy keď ochorela minimálne na dva týždne a smer pohotovosť, lekár takmer nikdy sme sa nevyhli liekom. Vždy jej sople zisli na priedušky, strašné kasle mávala, vracala hlieny no neprajem nikomu. Mali nám vyberať mandle. Koncom roka sme dostali bronchovaxom na tri mesiace. Odvtedy síce ochorie ale s ľahkým priebehom,soplik na tri dni. A viem ,že nám toto zabralo ako nám nezabrali drahé vitamíny ako aj munoglukan, pikovit a pod. Treba vyskusat

pininka1
21. nov 2020

Pri prvom synovi supet, pri druhom katastrofa, dostak opacnu reakciu, co je vraj bezne. Strasny kasel 6 tyzdnov. Aj detska, aj na plucnom aj na gastre mi lekari potvrdili ze u niektorych deti vyvola ooacnu reakciu, len nasa alergo furt svoje. Vsetky ostatne testy boli negativne. Po to co sme to prestali brat,postupne bolo lepsie. Nikdy viac som mu to nedala a nebol vobec chory.

deny3
21. nov 2020

je tomu síce už niekoľko rokov, ale nikdy nezabudnem. Bral to 10 dní, potom 20 dní pauza a zase 10 dní. Akonáhle začal brať, neskutočný suchý kašel, po dobratí prešiel, potom zase a zase. Cez leto pauza, na jeseň dr. automaticky predpísala ďalšiu várku. Ku kašľu sa pridali horúčky, cez pauzu všetko ok, ďalšia várka a zase sa to opakovalo. Bola som u našej pediatričky, nič nenašla, malý bol v poriadku. Tak som bronxo vaxom vyhodila do koša, išla ku krčnému, ten ma poslal na gastro, tam lieky na reflux, odporučila, ktoré potraviny vynechať a čuduj sa svete, zabralo.
a imuno dr. len krčné mandle vybrať a vybrať, nedala som.

bubinko1506
22. nov 2020

Nam ho doporucil imunolog, lebo tiez som mala maleho nonstop doma zo skolky. Upozornil ma hned, ze po prvej davke moze mat sople, kasel, teplotu. Aj sa tak stalo, ale dalsie tri tyzdne bol zdravy. Dali sme dalsie dalsie dve davky, a uplna pohoda. Naposledy mal teda tuto virozu po prvej davke, teraz uz koncime tretiu a klopem na drevo, maly je zdravy, chodi aj do skolky, za kazdeho pocasia je vonku a pohoda. Broncho vaxom beru obaja krpci, druhy nemal vobec ziadnu negativnu reakciu.

jedosko600
27. nov 2020

@vera375 nás sy 8.r. ho užíval min. rok od novembra 5 mesiacov a vôbec nebol chorý, ako sme ho vysadili kazdy mesiac chorý teplota a bolesť hrdla. Včera mu ho predpísala opäť imunologicke, užívame probiotika a vitamín C.

jana_eyre_2
27. nov 2020

Môj tretí syn bol chorý do 3rokov nonstop, resp.s pár dnovymi prestávkami.. keď mu dala bronchovaxom prvý krát pediatrická videla som mierne zlepšenie.. potom o pár mesiacov liečbu zopakovala imunoalergo (spolu s inými liekmi) a účinok super 👍👍 prvý krát po troch rokoch sa nedusil pri každom treťom nádychu..

petronelys
26. feb 2024

@pininka1 ako ste sa prosím zbavili toho kašľa ? Maly začal kúru 30 dňovú, odkedy to berie už 3 týždeň stále kašle škaredo, nepomáha nič ani pamycon ani sirupy na kašeľ , pediatrička už chce dať ant, ale ja som proti pretože nemá chytene priedušky ani zápal ani teplotu, ale z tých štekajúcich soplov sme už nešťastný no ostáva posledný týždeň na dovŕšite prvej kury broncho vaxu

pininka1
27. feb 2024

@petronelys ja by som ho okamžite vysadila. Nám trvalo 6 týždňov kým prestal kašľať, chorý nebol a nič nepomohlo, žiadne sirupy a pod. Bolo to otras.

petronelys
8. apr 2024

@pininka1 bral ho tých 30 dni odvtedy je to 5 tyznov čo ho neberie a stále kašle hrozne dali sme zobrať krvy vytery vaetko ok ja som už neštastna z toho kašľa dúfam že to prejde už konečne 😢😢

nikha2809
8. apr 2024

Ja mám s ním pri oboch deťoch vynikajúce skusenosti

pininka1
9. apr 2024

@petronelys snáď už to prejde.

liaura26
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nurielka
18. apr 2024

@petronelys moja dcera(6r) tak kaslala 2 mesiace od polovice januara, nie a nie ustat suchy sa striedal sem tam s vlhkym, sirupy, lieky - nic nezaberalo, tiez vytery ok, brali jej aj krv, som sa uz nastvala u dr. (na rozne mykoplazmy, chlamydie, cierny kasel) - nic... a nakoniec v zufalstve som mala odlozenu flasku zeleneho trifedu (bola som voci tomu velmi skepticka, silna chemia proste, pred rokom ked jej ho predpisala - tak bola po nom zlostna, spava velmi), zabral jej, po 2 dni bolo po kasli.

barbie1981
18. apr 2024

Moja dcéra 8r bola chorá od októbra do januára stále, stále opakujúce sa streptokokove angíny, až keď nám na ORL predpísali broncho vaxom tak sa jej stav rapídne zlepšil, nám veľmi pomohol.