Choroby v škôlke: Ako často je vaše dieťa choré?
Ahojte kolko dni za mesiac september bolo vase dieta v skolke? Nas 10 dni dokopy. Pride v pondelok vydrzi do stredy, stvrtka a poton zasa tyzden aj nieco doma. V septembri nastupil prvy krat do skolky. Viem ze si musi prejst tymi chorobami je mi to jasne len by som chcela vediet ci to bude naozaj cely prvy rok v skolke takto. Dakujem
Áno, bude to tak a treba sa na to pripraviť, musí si tým všetkým prejsť a je fajn ak býva tak často chorý nejaké tabletky na imunitu
@anonym_autor u nás to tak bolo veru cely prvý rok. A aj horšie. 3-4 dni v škôlke, 2 týždne doma. Potom akoby uťalo, druhy rok uz chodil pekne, chorobnosť sa zminimalizovala.
U nás prvý rok bol dieťa viac doma ako v škôlke. Úplne vážne. 3 dni v škôlke týždeň doma, týždeň v škôlke 3 týždne doma a takto to šlo cely rok
Potom to už bolo oveľa oveľa lepšie
U nas nie len rok ale 2 . A nie iba on ale aj ja s nim.
Fuu, strasna bola škôlka, stale antibiotika
Ja som ucitelka v skolke. Prvý rok som bola chora od deti velmi casto. Su deti ktoré, sú doma kazdy mesiac choré a sú deti, ktoré mali vymeskané 2-3 dni za polroka. Musim zaklopat,že moja nastupila teraz do statnej a chorá zatial nebola. Predtym bola v sukromnej a tam bola chora 2x za polroka.
Pocas 3r doma bol v kolektive a prekonaval choroby? Bere nieco na podporu imunity? Spava tam? Staci 1dieta, ktore kychne pocas spanku.. 1.rok je najhorsi, to sme boli doma kazdy mesiac par dni s virozami.. Probiotika stastne brusko, d3k3, forimun skus davat. Obj.z abczdravia.sk. davkovanie je na andrejmedved.sk.
@anonym_autor Je to velmi rozne. Poznam deti, co boli chore hlavne na zaciatku a potom uz lepsie. Ale nas cele 4 roky viac doma ako v skolke, aj 15x do roka chory.
Moja nastupila teraz v septembri prvykrat, a cely september chodila do skolky, ma 100% dochadzku😊
@anonym_autor ptesne ako pises, nevydrzal ani tyzden, kszfy tok o kvapku lepsie. Brali sme aj inumor
@anonym_autor vitaj v klube
Ano bude to takto.. a ani rok v skolke ti nezaruci ze to bude lepsie
Mam drieta druhym rokom v skolke a za september bolo dieta chore 2x z toho raz skoncilo na antibiotikach celkovo do nosa aj do ucha
Minuly rok som bola na ocr kazdy mesiac minimalme 7-10 dni, minimalme.. viac doma ako v robote
A tento rok to nebude asi ine.. talze si povzdychni a ides dalej dieta liecit
Vyskusali sme na imunitu vsetko, ze vsetko
Teraz skusam bronchovaxom, potom uz nemam co vyskusat
Vsetko volnopredajne mame vyskusane, VSETKO a nepomohlo nic
Moja nastupila teraz v septembri prvykrat, a cely september chodila do skolky, ma 100% dochadzku😊
@patta89 mame zavidiet asi vsak?
Ja som ucitelka v skolke. Prvý rok som bola chora od deti velmi casto. Su deti ktoré, sú doma kazdy mesiac choré a sú deti, ktoré mali vymeskané 2-3 dni za polroka. Musim zaklopat,že moja nastupila teraz do statnej a chorá zatial nebola. Predtym bola v sukromnej a tam bola chora 2x za polroka.
@elisabethka myslim, ze to nema nic spolocne s tym ci sukromna ci statna
No ja som bola prvé dva roky po nástupe dcéry do škôlky doma na OČR každý druhý týždeň ... to bolo strašné ... fakt nonstop dieťa choré ... za tie peniaze, čo som investovala do prípravkov na imunitu, by som nám dovolenku zaplatila ... nič nepomohlo ... našťastie mám tolerantného zamestnávateľa, inak sme na ulici ... nerada na toto obdobie spomínam, fakt nonstop čosi bolo.

Ak len tento rok, tak to bude ok.My sme celú dochádzku do škôlky mali na striedačku 1 týždeň v škôlke,2 týždne doma,sem -tam nemocnica