icon

Častá polúcia u 14 ročného chlapca

marko2001
22. dec 2015

Dobrý deň, mám 14 rokov a ako ste si podľa nadpisu mohli všimnúť štve ma častá polúcia. Už dávnejšie som na internete o tom čítal, ako to zmierniť. Poradili aby som si začal robiť chlapské veci ale ani to nepomáha. Štve ma to pretože som to robil 1-3 do týždňa aby sa to zastavilo a stále nič. Naposledy som to mal minulý víkend a potom dnes ráno. Dosť ma to štve sa zobudiť s premočeným pyžamom. Ale dnes ma to naštvalo najviac, pretože dnes som ani nemal tzv. "Mokrý sen" a hneď som sa na to zobudil a šiel sa vypláchnuť. Ale dnes som ani nič necítil ani som nemal "Mokrý Sen" a prebudil som sa s premočeným pyžamom (trošku mazlavým). Preto sa aj omlúvam za takúto dosť divnú tému ale strašne s tým potrebujem pomoc. Budem rád za každú radu a pomoc.
ĎAKUJEM
Marko

Strana
z2
stardust
25. dec 2015

stranka pre mamicky...chlapec uvazoval zjavne nad tym, ze je tu vela skusenych mam, ktore mu mozu v tejto otazke slusne poradit...niektore reakcie zien su tu fakt dost trapne. Kvok kvok.

katrin21
25. dec 2015

@laskonka862 suhlasim

katka1981
25. dec 2015

@dasiacik, to mas pravdu, diakritiku dnes uz nikto nepouziva, pravopis bezchybny, no ked ma hentake trapenie aby dbal na kazdy detail co napise, to je ina haluz. Asi trapia mokre pyzamka skor jeho mamu 🙂

prinzesz
25. dec 2015

@katrin21 presne, ako pises.. kludne si mohol dat do googlu "polucia" a sup vyskocil konik (pretoze tu to riesila nejaka mamina) a tak sa zaregistroval a opytal sa.. mna teda ani nenapadlo, ze si toto mohol niekto vymysliet pre zabavu.. (ale mozne je vsetko.. som stara ale stale naivna 😀 )
inac tebe Marco odporucam tie 2 vrstvy oblecenia.. malo by to pomoct.. drzim palce.. a neboj nikto ta nebude strapnovat na dovolenke.. decka si to nevsimnu a dospelaci budu vediet o co ide a ti sa smiat nebudu.. drzim palce a neboj.. raz toto ocenis 😀

marko2001
autor
16. dec 2016

@marko2001 *slušný

Strana
z2