Častá polúcia u 14 ročného chlapca
Dobrý deň, mám 14 rokov a ako ste si podľa nadpisu mohli všimnúť štve ma častá polúcia. Už dávnejšie som na internete o tom čítal, ako to zmierniť. Poradili aby som si začal robiť chlapské veci ale ani to nepomáha. Štve ma to pretože som to robil 1-3 do týždňa aby sa to zastavilo a stále nič. Naposledy som to mal minulý víkend a potom dnes ráno. Dosť ma to štve sa zobudiť s premočeným pyžamom. Ale dnes ma to naštvalo najviac, pretože dnes som ani nemal tzv. "Mokrý sen" a hneď som sa na to zobudil a šiel sa vypláchnuť. Ale dnes som ani nič necítil ani som nemal "Mokrý Sen" a prebudil som sa s premočeným pyžamom (trošku mazlavým). Preto sa aj omlúvam za takúto dosť divnú tému ale strašne s tým potrebujem pomoc. Budem rád za každú radu a pomoc.
ĎAKUJEM
Marko
@katrin21 presne, ako pises.. kludne si mohol dat do googlu "polucia" a sup vyskocil konik (pretoze tu to riesila nejaka mamina) a tak sa zaregistroval a opytal sa.. mna teda ani nenapadlo, ze si toto mohol niekto vymysliet pre zabavu.. (ale mozne je vsetko.. som stara ale stale naivna 😀 )
inac tebe Marco odporucam tie 2 vrstvy oblecenia.. malo by to pomoct.. drzim palce.. a neboj nikto ta nebude strapnovat na dovolenke.. decka si to nevsimnu a dospelaci budu vediet o co ide a ti sa smiat nebudu.. drzim palce a neboj.. raz toto ocenis 😀

stranka pre mamicky...chlapec uvazoval zjavne nad tym, ze je tu vela skusenych mam, ktore mu mozu v tejto otazke slusne poradit...niektore reakcie zien su tu fakt dost trapne. Kvok kvok.