Časté grckanie a grganie štvormesačného bábätka

simminka7
19. sep 2017

Dobry vecer mamicky,
Idem si k vam znovu po radu... mame doma 4 mesacne babatko - od narodenia na umelom mlieku. Moja mala casto zvravia grga, je z toho uplne nervozna a musime sa iba nosit. Po zmene umeleho mlieka grckanie a caste grganie na par dni prestanu a potom sa to znova zacne. Stolica je normalna. Moze ist o alergiu? Momentalne sme na sunare complex
Dakujem

emi16
19. sep 2017

A nema reflux?

jankaga
19. sep 2017

Ano aj podla mna reflux

calendula74
19. sep 2017

France Lait AR mlieko
Dietetická potravina na osobitné medicínske úcely pri problémoch s grckaním zabezpečuje špecifickú výživu dojčiat od 0 do 12 mesiacov.Zahustená formula prispôsobená špecifickým potrebám dojčiat, ktoré majú problém s grckaním a trpia častým problémom novorodencov, návratom obsahu žalúdka cez pažerák naspäť do úst a von (gastroezofageálny reflux). Zahustená je vlákninou svätojánskeho chleba. Pri častých problémoch s grckaním sa môže používať aj dlhodobo. Je obohatená o cholín, inozitol, taurín a L- karnitín.

simminka7
autor
19. sep 2017

Takze odporucate to francuzske mliecko?

mia407
19. sep 2017

sunar urcite nie..ja by som dala Humana AR,alebo teda francuzske mlieko AR.

calendula74
20. sep 2017

Aj nutrilon aj humana majú mliečka Ar-kové, S france laitom máme lepšie skúsenosti, ale každé dieta je individuálne, niektoré mamičky majú štastie a natrafia už pri prvom mliečku na to správne, niektoré vyskúšajú viaceré, kým prídu na to, ktoré ich dieťaťu vyhovuje, treba skúšať.

sarah1988
20. sep 2017

My mame ten isty problem.A jedine mlieko pri ktorom to nema je Beba H.A 1

rosabella
20. sep 2017

@simminka7 Moje 4 deti boli plne dojčené. Druhé v poradí nemalo vyslovene reflux, ale kvôli grckaniu som ju musela počas kŕmenia viackrát nechať odgrgnúť a keď ležala, tak len v šikmej polohe, hlava vyššie ako zvyšok tela (mala podložený matrac, na ktorom ležala). Jednoducho sme to museli vydržať a upravilo sa to po polroku, keď začala jesť aj inú stravu okrem môjho mlieka.

krokodil13
20. sep 2017

ahoj. ja som mala 3 deti kojene ale tiez stale grckali a grgali a chceli sa nosit. Este to vydrz par mesiacov . Ked zacnu prikrmy postupne sa to upravi a brusko si lahsie udrzi tuhsiu stravu. a popros muza o masaz chrbta - to ti urcite tiez pride vhod ked stale musis nosit babatko!vela trpezlivosti prajem.

simminka7
autor
21. sep 2017

Dakujem vam za rady.... boli sme u doktora. Alergiu aj reflux vylucil. Takze musime.len vydrzat