Časté krvácanie z nosa u školáka. Aké vyšetrenia žiadať?
Ahojte, synovi (9 rokov) sa posledný mesiac pomerne často spúšťa krv z nosa. Niekedy aj bez zjavnej príčiny.
Aké vyšetrenia mám od dr. žiadať?
Často nás úplne odpinká, bagatelizuje.
To snad vie sam lekar, na ake vysetrenia ho treba poslat. Alebo myslis ze baby z MK to vedia lepsie?
To snad vie sam lekar, na ake vysetrenia ho treba poslat. Alebo myslis ze baby z MK to vedia lepsie?
@anonym_51dedf ved pise ze jej lekar na to s prepacenim s...e, preto sa pyta na MK. Lekarov treba naucit komunikovat, potom sa nebudu ludia pytat na MK
Pred rokmi, keď som bola +- vo veku tvojho syna,mi tiež často tielka krv z nosa.Vtedy mi lekár predpísal ascorutin a kanavit.Doteraz neviem, či to bolo liečbou, či dospievaním,ale problémy s krvácaním z nosa sa pominuli
Ja by som skúsila ako prvé ORL,či v nose nebude oslabená cievka. Ono ak sa zvykne aj špárať v nose,môže dochádzať k opakovanému dráždeniu a praskaniu cievok. Taktiež suchý vzduch a alergie hlavne teraz peľové neprosievajú sliznici.

@anonym_autor presne ako my, syn 11r ale je alergik, sluznicu nosa ma rozbitu. My skusime asi ORL nech sa mu tam pozru. Inak ascorutin a emoofix davame + nisita