icon

Časté krvácanie z nosa u školáka. Aké vyšetrenia žiadať?

Dnes o 15:28

Ahojte, synovi (9 rokov) sa posledný mesiac pomerne často spúšťa krv z nosa. Niekedy aj bez zjavnej príčiny.

Aké vyšetrenia mám od dr. žiadať?
Často nás úplne odpinká, bagatelizuje.

anonym_31c985
Dnes o 16:08

@anonym_autor presne ako my, syn 11r ale je alergik, sluznicu nosa ma rozbitu. My skusime asi ORL nech sa mu tam pozru. Inak ascorutin a emoofix davame + nisita

anonym_51dedf
Dnes o 16:17

To snad vie sam lekar, na ake vysetrenia ho treba poslat. Alebo myslis ze baby z MK to vedia lepsie?

anonym_6b3c0d
Dnes o 16:37
@anonym_51dedf

To snad vie sam lekar, na ake vysetrenia ho treba poslat. Alebo myslis ze baby z MK to vedia lepsie?

@anonym_51dedf ved pise ze jej lekar na to s prepacenim s...e, preto sa pyta na MK. Lekarov treba naucit komunikovat, potom sa nebudu ludia pytat na MK

anonym_5e6972
Dnes o 16:59

Pred rokmi, keď som bola +- vo veku tvojho syna,mi tiež často tielka krv z nosa.Vtedy mi lekár predpísal ascorutin a kanavit.Doteraz neviem, či to bolo liečbou, či dospievaním,ale problémy s krvácaním z nosa sa pominuli

domka222
Dnes o 17:32

Ja by som skúsila ako prvé ORL,či v nose nebude oslabená cievka. Ono ak sa zvykne aj špárať v nose,môže dochádzať k opakovanému dráždeniu a praskaniu cievok. Taktiež suchý vzduch a alergie hlavne teraz peľové neprosievajú sliznici.