icon

Časté močenie štvorročnej dcérky

cherry1981
19. dec 2016

Dobry den, prosim poradte ci ste sa stretli s podobnym problemom, a co bolo pricinou. Dcerka ma 4 roky a 8 mesiacov a chodi casto cikat.
Problem trva 2 tyzdne. Je schopna ist cikat aj kazdych 5 minut, niekedy 15 minut. Napr. dneska rano sa vycikala a o 10 minut, ze sa pocika a uteka znova ale vycika tri kvapky, potom chce ist o par minut znova tak som jej povedala, ze vydrzi este nech sa neboji ze sa nepocika a vydrzala pri zabavani 2 hodiny. Potom znova a takto cely den. V noci ako kedy napr. teraz dva dni v noci nebola predtym bola. Aj vcera sa nam stalo, ze sa vycikala a po 5 minutach chcela ist znova a znova iba kvapky, tak som jej povedala, ze uz pojde az za hodinku a kazdy 10 minut sa ma pytala, ci uz moze ist cikat, ze uz dlho nebola. Ked jej poviem, ze nech vydrzi este aspon par minut, dakedy pekne vydrzi zacne sa hrat a akoby zabudla, ze ma ist cikat, ale inokedy zacne robit sceny revat, ze sa docika, tak jej poviem nech ide, ale zase iba par kvapiek, som z toho nestastna, a neviem ako to riesit. Moc vysetrenie na vsetko moze, negativne, sono negativne, krv negativna. Co to moze mat? Moze to byt hyperaktivny mocovy mechur? Na stvrtok sme objednani na urologiu,

Strana
z2
filix
19. mar 2022

Dcerka to mala v 4 rokoch, boli sme zufali, odmietala chodit do skolky, cestovanie bol jeden horor. Behali sme po vysetreniach - vsetko ok. Raz mi napadlo skusit Kegelove cviky na panvove dno. O 2 dni bolo po probleme, ale cvicila kazdy vecer 10 minut.

tamiajoy
19. dec 2023

@ivetka_kamo prosím pomôžte mi..ako mám vyriešiť ten istý problém u 4,5r dcérky...ja už mám pocit že sa zblaznim

tamiajoy
19. dec 2023

Dobrý večer prajem tu všetkým prítomným.Vidim že už prešlo pár rocikov od kedy sme riešili tento problém a preto vás vepekne prosím o radu ako ho vyriešiť lebo u nás 4,5r to trvá už mesiace a ja som na pokraji zrútenia sa

katrusab
3. máj 2025
@tamiajoy

@ivetka_kamo prosím pomôžte mi..ako mám vyriešiť ten istý problém u 4,5r dcérky...ja už mám pocit že sa zblaznim

@tamiajoy dobrý deň, prosím vás vyriešil sa váš problém s cikaním? Dcerka 4.5 roka, prave si tym prechadzame a neviem ako jej uz pomoct. Dakujem

katrusab
3. máj 2025
@tamiajoy

Dobrý večer prajem tu všetkým prítomným.Vidim že už prešlo pár rocikov od kedy sme riešili tento problém a preto vás vepekne prosím o radu ako ho vyriešiť lebo u nás 4,5r to trvá už mesiace a ja som na pokraji zrútenia sa

@tamiajoy dobrý deň, chcem sa spýtať čo vám prosím pomohlo a zabralo na to cikanie? Dakujem

Strana
z2