icon

Časté močenie u 7-ročnej dcéry

Včera o 21:42

Ahojte dcerka mi dnes vecer behom 20 min šla močiť asi 12krat. Neviem, ci môže byt prechladnuta, alebo je to z psychického hľadiska. Keďže sa bála, že sa v noci popisa. Dala som jej brusnicovy sirup urinal. Nema ani bolesti, ani teploty iba to mocenie sme mali. Stretli ste sa s niecim podobnym?

alickapusinka
Včera o 21:48

nemala vysoky cukor.

autor
Včera o 21:49
@alickapusinka

nemala vysoky cukor.

@alickapusinka neviem preco?

pribinak
Včera o 21:55

Časté cikanie je jeden zo symptomov cukrovky. Ale to by si si všimla napr že schudla je neustále smädná a hladná, unavená, vlasy jej padali, má výrazný zápach z ust, …

Toto je na vyšetrenie u pediatra. Môže to byt aj zápal močových ciest

autor
Včera o 21:59
@pribinak

Časté cikanie je jeden zo symptomov cukrovky. Ale to by si si všimla napr že schudla je neustále smädná a hladná, unavená, vlasy jej padali, má výrazný zápach z ust, …

Toto je na vyšetrenie u pediatra. Môže to byt aj zápal močových ciest

@pribinak nie nic take nema. A krv jej brali na preventívke tyzden do zadu.

anonym_cd3c09
Včera o 22:05

Môže byť prechladnutie a môže byť aj psychika. Keď šoférujem a je extrémne zlá premávka, že musím byť neustále v strehu, mám nutkanie na močenie aj čo 5 minút (kedysi som mala diagnostikovaný syndróm dráždivého močového mechúra; keď som zmenila prácu, ktorá ma nesmierne stresovala, močenie sa unormálnilo a trápi ma len v takých prípadoch, ako som uviedla vyššie). Ak má v škole náročné obdobie, môže byť vo veci aj to, aké tieto mrazy tiež mohli spôsobiť, že má prechladnutý mechúr. Pozoruj ju a podľa toho sa potom zariaď (či treba/netreba zájsť k lekárovi).

pribinak
Včera o 22:07
@anonym_autor

@pribinak nie nic take nema. A krv jej brali na preventívke tyzden do zadu.

@anonym_autor tak našťastie ok. Tak potom buď prechladla, mocaky, alebo psychosomatika

Ráno prvý moč vziat k doktorke

outami
Dnes o 05:58

@anonym_autor môže byť, že to mala len v hlave, keďže sa nechcela pocikať, že mala také nutkanie. skús to odsledovať ešte dnes a keď bude chodiť veľa na wc tak choď s ňou k doktorke alebo kúp papieriky na moč a nech ociká a zistiť, či má niektorú hodnotu zlú, či je prechladnutá

alickapusinka
Dnes o 11:07
@anonym_autor

@alickapusinka neviem preco?

@anonym_autor no mne tak začala cukrovka. A nie hned mi neukazalo až po 7 odbere.