Časté močenie u osemročného dieťaťa: Máte skúsenosti?
Dobrý deň,môj osemročný často ciká,.Pôjdem k lekárke,ale máte skúsenosť?intervaly 15,20 minút ale aj menej.
kup v lekarni testy na moc. su rozne - na zistovanie infekcie, aj na cukor v moci.
@kp7333 ahaa,dobre.to som nevedela,že sa da
@katie253 no veľa nie,skôr by mal viac pit
Moze mať len zapal močových. Otestuj moč, alebo zajtra ráno s odobratým močom k obvodnej.
@katie253 ok
nema vysoky cukor
@alickapusinka neviem,musím otestovat
@alickapusinka dúfam,že to nie. Vážne nie je
ja som začala mať take príznaky na cukrovku som veľa a často močila a potom sa pridružilo aj ine.Nepije veľa vody čaju alebo hoci čoho.
@alickapusinka tiez som myslela na diabetes. Môj syn má. Preto sa pýtam, koľko vody, džúsu, čaju vypije a ci nema aj iné príznaky.
@alickapusinka veď to,že nepije veľa,ale jasne,že skontrolujeme toto
pre istotu ja som na cukrovku prišla tak že som veľa chodila na malu potrebu.Cukrovka ma veľa príznakov.
Autorka - ahoj, ako ste dopadli?
@findomatej ahoj,v stredu ideme k dr.len
A stále ma takéto ťažkosti? Ja ta nechcem strašiť, ale ak sa potvrdí, že ma cukrovku, tak hypeglykemia (veľa cukru v krvi a moči), ktoru má aktuálne teraz je život ohrozujúcich stav. Môže sa to zhoršiť z hodiny na hodinu. Choď kúpiť v lekárni aspoň tie prúžky na moč. Ak nebude mať glukózu v moči, tak to počká do stredy, ale ak už bude prítomné aj len minimálne množstvo cukru v moči, tak je to na akútnu pohotovosť.
@katie253 ok,diky

Kolko vody vypije? Má aj iné príznaky? je malátny, vládze?