icon

Kedy začne účinkovať Biseptol pri častom močení?

13. mar 2026

Ahojte, syn uz dva tyzdne často moci, boli mu spravene zakladne testy, ktore su ok. Lekarka mu nasadila Bideptol. Dnes rano zobral druhu davku, ale stale cika kazdu pol hodinu. Kedy mozem cakat efekt? Alebo to ze uz nezabrali znamena, ze nebudu vhodne? Ďakujem

viestta
13. mar 2026

po dvoch tabletkach necakaj zlepsenie, do pondelka by sa to malo zlepsit

autor
13. mar 2026
@viestta

po dvoch tabletkach necakaj zlepsenie, do pondelka by sa to malo zlepsit

@viestta jasneee, som z toho taka deprimovana, že možno su nevhodne ….

anna777115
13. mar 2026

Nechapem preco mu boli predpisane lieky bez kultivacie moču. Možno ich berie úplne zbytočne, pokial nebola potvrdená baktéria. Su ťažké lieky pri užívaní sa nesmie pit nič kyslé. Takže žiadne džúsy, ovocné šťavy ani kyslé potraviny.

belasy_motylik
13. mar 2026
@anonym_autor

@viestta jasneee, som z toho taka deprimovana, že možno su nevhodne ….

ATB treba hodnotiť v rámci účinnosti najskôr po 3 dňoch, čiže u vás až v pondelok.
@anonym_autor

autor
13. mar 2026
@belasy_motylik

ATB treba hodnotiť v rámci účinnosti najskôr po 3 dňoch, čiže u vás až v pondelok.
@anonym_autor

@belasy_motylik tak budem čakať este

autor
13. mar 2026
@anna777115

Nechapem preco mu boli predpisane lieky bez kultivacie moču. Možno ich berie úplne zbytočne, pokial nebola potvrdená baktéria. Su ťažké lieky pri užívaní sa nesmie pit nič kyslé. Takže žiadne džúsy, ovocné šťavy ani kyslé potraviny.

@anna777115 kultivaciu mu nedali robit, nechapem …. Len take zakladne to bolo ok …. Ja som si dala dodatocne kultivaciu spravit ale este nie je vysledok

anna777115
13. mar 2026
@anonym_autor

@anna777115 kultivaciu mu nedali robit, nechapem …. Len take zakladne to bolo ok …. Ja som si dala dodatocne kultivaciu spravit ale este nie je vysledok

@anonym_autor mala si počkať na vysledok z labaku a riesit to zatiaľ urinalom sirupom pre deti. Pokial nema teploty a nic ho nebolí je to iba zbytočná záťaž pre organizmus.

autor
13. mar 2026
@anna777115

@anonym_autor mala si počkať na vysledok z labaku a riesit to zatiaľ urinalom sirupom pre deti. Pokial nema teploty a nic ho nebolí je to iba zbytočná záťaž pre organizmus.

@anna777115 urinal mame uz oduzivany a ten nezaberal

anonym_e64ee5
13. mar 2026

Po 24 hodinach by mal pocitovat zlepsenie. Ak casto mocil, mal aj palenie a bolesti? Ak nie, tak nechapem, preco mu naslepo davala tak tazke ATB. Urcite treba vela pit a davat probiotika-na to nezabudni. Aby nehnackoval.

anonym_bbcfd5
13. mar 2026

Nam zabral po dvoch davkach, malu sme ale potvrdeny moc. Na druhy den uz aj testovaci pasik na moc bol ok.

renatka100
13. mar 2026

@anonym_autor zabera do 24 hodin aj pri najhorsich stavoch, mam s tym osobne vela skusenosti. Do zajtra urcite uvidis

autor
13. mar 2026
@anonym_bbcfd5

Nam zabral po dvoch davkach, malu sme ale potvrdeny moc. Na druhy den uz aj testovaci pasik na moc bol ok.

@anonym_bbcfd5 syn teraz zobral tretiu davku, akoze zda sa mi mierne mierne zlepsenie, stale este je curanie caste, tak dufam, ze sa este zlepsi

autor
13. mar 2026
@renatka100

@anonym_autor zabera do 24 hodin aj pri najhorsich stavoch, mam s tym osobne vela skusenosti. Do zajtra urcite uvidis

@renatka100 ja vnimam trochu zlepsenie, necika kazdych 5 minut ale tak kazdych 40 minut, stale ke to caste, ale uvidime zajtra

renatka100
13. mar 2026
@anonym_e64ee5

Po 24 hodinach by mal pocitovat zlepsenie. Ak casto mocil, mal aj palenie a bolesti? Ak nie, tak nechapem, preco mu naslepo davala tak tazke ATB. Urcite treba vela pit a davat probiotika-na to nezabudni. Aby nehnackoval.

@anonym_e64ee5 biseptol nie su antibiotika

anonym_58c802
13. mar 2026
@renatka100

@anonym_e64ee5 biseptol nie su antibiotika

@renatka100 jasné že sú to antibiotiká.

anonym_fac225
13. mar 2026

@anonym_autor užívam ho práve pre zápal moc.ciest a zabrala mi druhá dávka.

anna777115
13. mar 2026

Biseptol je chemiterapeotikum.

autor
13. mar 2026
@anonym_fac225

@anonym_fac225 zabrala ze uplne alebo ze vidno uz rozdiel k lepsiemu?

anonym_fac225
14. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_fac225 zabrala ze uplne alebo ze vidno uz rozdiel k lepsiemu?

@anonym_autor rozdiel. Úplne dobre to ešte nie je ...80%

anonym_e64ee5
14. mar 2026
@anonym_fac225

@renatka100 jasne, ze su
@anonym_fac225 presne tak, ucinok citit po par tabletach.