Cefzil - skúsenosti
Aké máte skúsenosti? Maly užil už 6x a zatiaľ nič, horúčky stále vysoké …
Su to dobre atb , dcera nedavno mala teploty len 38 a hrozne moc zapalene hrdlo, ani prehltat ,pri zívani ju tiez velmi bolelo, hned sme isli k dr a v ten den stihle dve davky dostat, na druhy den rano hrdlo vyrazne lepsie a teplota len zvysena
A robili mu crp? Vytery? Lebo ak má virózu/chrípku,alebo baktériu, ktorá nereaguje na jeho účinnú látku, tak ani nezaberú. Ja som ho brala 1x, zabral hneď.
@lucia147852 CRP vyše 40, zobrala mu krv, tam ešte výsledok nebol, má angínu, paradoxne hrdlo ho neboli
@harperka Obrátiť na pediatra sa mizem až v pondelok. Je sobota poobede
Zrejme nedostal dobré ATB ... treba urobiť výtery - nos, hrdlo a ak bude výsledok pozitívny, nasadiť cielené ATB ... Cefzil sú dobré ATB, dcéra ich dostala, keď mala v nose Moraxellu, zabrali jej do dvoch dní ... inak CRP 40 je dosť nízke na ATB, či?
@dzulli1980 je nízke, ale 3 dni 40tky, zvracanie, slabosť, zimnica.
Dcéra mala 5 dní horúčky cez 40 st. ako handrová bábika bola, CRP mala 35, ATB nedostala ... pri virózach pôsobia ATB skôr kontraproduktívne.
@dzulli1980 podľa pediatricky má angínu, nie virózu
Keď vaši deti užívali Cefzil, nesťažovali sa na bolesti nôh náhodou?

Obrátila by som sa na pediatra, či nebude lepšie zameniť ATB resp. spraviť kultiváciu na mikroorganizmy. Osobne som Cefzil užívala 10dní a efekt sa nedostavil ,zatiaľ čo praktická lekárka povedala,že "ostatným" príde úľava aj do 3 dní...