icon

Červené okolie konečníka a pošvy u 8 mesačného dievčatka

1mia11
30. jún 2015

Mamicky poraďte, dcerka ma úplne cervene okolie konecnika aj posvy.
Dnes ked vykonala velku potrebu som jej isla umyt ritku a ked som sa dotkla asi 1-2 cm od.vchodu konecnika tak mi na prste ostali také miniatirne bodky krvicky.
Je to bez zapachu.
Davam.si strasne pozor uz.od jej narodenia a to tak ze Nepoužívam vlhke utierky umyvam jej genitálie cistou vodou po kazdej potrebe menim plienky tak.casto ako je to nevyhnutné a po uzivam podla nna tie naj plienky na.trhu pampera premium care
Napriek tomu sa nam toto stalo,co mam robit?
Očividne preto celu noc nespala a plakala aj zo sna.
Natieralla som jej to uz od.nedele.sudokremom tenka.vrstva

Zajtra ideme k pediatricke ale dovtedy ako jej mam ulavit?
Dokonca.si davam pozor.aj na to ze vela vetram ritku
Moze byt ze prechladla? Zacala sediet sama od seba od.soboty a vela je.na.zemi,ale.to bola.aj predtym stále na.brusku
Jest nejedla.nic co by ju zapieklo talze ani pri stolici netlacila.ze.by si poranila.otvor
Poraďte

Strana
z2
pe
2. júl 2015

aj moja dcerka mala a aj má - aj keď už nenosí plienky - strašne citlivé intímne partie, hocikedy ich má červené, odmalička jej na to pomáha Bepanthen krém a veľa vetrať, pri bábatku som jej Bepanthen dávala aj preventívne a keď jej išli zuby a mala zapareniny, tak som ho dávala na hrubšie a nechávala ju bez plienky - pokopkať si naholo 🙂 aj dnes prišla zvonku a štípala ju ritka, a to má skoro 5 rokov, tak som jej ju umyla čistou vodou, natreli sme Bepanthenom a nechala som ju len v šatách behať...

Strana
z2