Červené pruhy - čiary na chrbte u 9 ročneho chlapca
Zdravím, chcem sa opýtať či sa nahodou niekto z vas nestretol z takymito čiarami na chrbte. Stalo sa nam to na dovolenke v Chorvatsku z večera do rana vyzerá do ako odtlačok ale nema od čoho. Myslela som, že opalene ale tiež nie. Je to pod kožou. Najprv mal niečo podobné na lakti, ale len take bodky myslela akoby zatlačene, ako liezol z mora po skalach za 2 dni mu to zmyzlo a vyhodilo sa mu toto na chrbte ako čiary. Neviete mi poradiť, čo by to mohlo byť. Streto sa s tým už niekto. Detska lekarka to tiež nepozná, kazala mi nasadiť lieky od alergie no ale neviem. Som vďačna za každú radu. ďakujem
Moze to byt alergicka reakcia,uvidis ci mu to po liekoch zmizne,,no na prvy pohlad to vyzera ako otlacene🙂 no isla by som koznej😊
Je to prilis pravidelne na alergiu, myslim. Ake mate lekatka? Nemoze to mat otlaceny dezen? Ako dlho to ma?
ahoj, nemozu to byt petechie? tie sa vytvoria pri vacsom tlaku, ktory si ale ani nemusel uvedomit, a presne aj ja som ich mala po rukach a na ramenach od tazkeho ruksaku. 😉
@pes123456 Taký komentár - nehnevaj sa na mna, nie je ani trochu vtipný. Ja by som za nič na svete nedavala takéto úbohé komentáre...
mne to príde, že na niečom vrúbkovanom ležal, alebo aj od nejakej stoličky, ako bol opretý... možno ma citlivejšiu pokožku z opálenia a preto to je také výrazné
Od ležadla to nie je ani od žiadnej stoličky pruhy sa nam za dva dni skoro stratili už su uplne slabe ale namiesto nich sa začali robiť drobné ranky.

Menej mlátiť