Červené vyrážky u osemmesačného dieťaťa: Riešenie a skúsenosti
Ahojte, stretol som sa už niekto s takýmito červenými vyrážkami? Moja dcérka má 8 mesiacov. Dňa 23.7 sme boli na gastroenteroógii na expozičných testoch, keďže má diagnostikovanú alergiu na bielkovinu kravského mlieka (ABKM). Tam sa po vypití obyčajného Sunaru vyhádzala.Po troch dňoch sme mali podľa pokynov vyskúšať ešte Nutrilon Allergy Care Syneo+, ale aj po ňom prišla reakcia. Odvtedy má však na tváričke stále takéto červené bodky a navyše má začervenané aj očné viečka.Skúšali sme už rôzne mastičky od pani doktorky, ale nič nezaberá. Stav sa vôbec nezlepšuje a tvárička vyzerá stále rovnako. Skúsila som na pár dní vysadiť aj príkrmy a nechať ju len na overenej strave, no zmena nenastala. Netušíte, čo by to mohlo byť, prípadne čo vám v podobnej situácii pomohlo? Za každú radu budem vďačná.
Fenistil? maly keď mal alergiu ,tak aj cez týždeň trvalo pokiaľ zmizne a to mal fenistil aj kvapky aj masť (od pediatricky)ale tiež bolo teplo,tak podľa mňa aj to trochu zhoršuje
A inak veľmi pekné dievčatko🙂
@anonym_8d6c47 nám sa to stale zhoršuje . Vyskúšame aj ten fenistil , dakujem za radu . Veľmi pekne ďakujem ❤️
@anonym_8d6c47 nám sa to stale zhoršuje . Vyskúšame aj ten fenistil , dakujem za radu . Veľmi pekne ďakujem ❤️
@erica1705 ano ale dobré by boli hlavne kvapky/predpisuje pediater
Držím palce

Fenistil? maly keď mal alergiu ,tak aj cez týždeň trvalo pokiaľ zmizne a to mal fenistil aj kvapky aj masť (od pediatricky)ale tiež bolo teplo,tak podľa mňa aj to trochu zhoršuje
A inak veľmi pekné dievčatko🙂