icon

Červené vyrážky na zadočku

forever
19. sep 2016

Moje deti maju na zadocku cervene vyrazky.Neviem co im robi zle.Plienky uz davno nenosia.Nemal niekto podobny problem?

marcelatt
•
19. sep 2016

vyrazky? moj maly ma 4a pol roka a doteraz mava zapareny zadocek..taky ten cerveny flak okolo konecnika, ked mu ucitelka v skolke zle utre, hned to ma zapalene...myslis taketo alebo nieco ineho?

forever
autor
•
19. sep 2016

@marcelatt Moji nemaju okolo konecnika cervene,na povrchu celeho zadocka klasicke cervene-az bolave vyrazky ☹

forever
autor
•
19. sep 2016

@marcelatt Sudocrem ti mozem poradit,ak ma problem okolo konecnika😉

marcelatt
•
19. sep 2016

@forever sudocrem mojmu malemu este nikdy nepohomol, jednoducho ten nemozeme pouzivat

marcelatt
•
19. sep 2016

@forever tak snad sa ozve nejaka maminka co ma take skusenosti, bohuzial toto nepoznam

sissy27
•
19. sep 2016

@forever prášok na pranie, aviváž? z akého materiálu je spodná bielizeň? aj im ju žehlíš?

forever
autor
•
19. sep 2016

@sissy27 Ariel prasok na pranie,zeby Avivaz? Striedam raz tekutu a raz tu s gulickovu-co je teraz novinka ,gatky nezehlim ,maju kazdy den ciste a bavlnene.Mam prestat pouzivat Avivaz? Ked ja milujem vonave pradlo .....

sissy27
•
19. sep 2016

@forever určite by som prala ich spodnú bielizeň oddelene od ostatného, na najvyššiu možnú teplotu a bez aviváže, prášok tiež nejaký detský alebo sensitive a aj ožehliť - jednak to dezinfikuje a aj bude bielizeň jemnejšia...

maykaaa1122
•
19. júl 2017

skus bepanthen, mne ta masticka pomaha ku vsetkym koznym problemom.

forever
autor
•
20. júl 2017

@maykaaa1122 Ano skusala som aj Bepanthen,ale najlepsie zatial sa mi vidi Kokosov🙂a mast-Kokosovy olej 🙂 Prirodne a ucinne 😉