Chodí pediater na prvú návštevu novorodenca domov?
Chodi pediater na prvu navstevu novorodenca k nemu domov? Dnes som o tom pocula od kolegyne, ale rodila davnejsie. Dakujem 🙂
Náš chodí. My sme od neho 10 km, kamarátka 20 km a bol aj u nich. Bol pozrieť aj mladšieho aj staršieho. Ale je to ich osobné rozhodnutie.
Naša nechodí, mamičky idú k nej rovno z pôrodnice
Myslím, že to si treba overiť u svojho pediatra. Naša detská lekárka nebola ani raz, najstarší má vyše 22 rokov... takže je to veľmi individuálne.
myslim, ze chodia len malokedy (malo casu, vela pacientov)
Ked sa mi narodila prva dcera tak k nam prisla dr. So sestrickou. Pri synovi som isla k nei riadne na poradnu a pri tretej uz ju nahradila nova mladsia dr a ta nechodi vobec dokonca poradne davala medzi chorych co mne vadilo. Ale uz to zmenila tak asibsa viacere stazovali.
Pri prvom v 2012 bola.. pri druhej 2013 a treťom 2016 nie, ale to som už ani ja nejako nestresovala, len sme si zavolali že je všetko ok, že sme doma a potom sme prišli na plánovanú poradnu..
Asi zalezi.od.konkretneho pediatra.. ja som nemala problem tam ist lebo mi dala cas mimo ordinacnych hodin vedela som ze tam nebudu uchrchlane deti

naša pred rokmi chodila, či chodí aj teraz, to neviem,