Chorá návšteva
Ahojte chcela by som vediet ako to riesite vy...moj 7 mesacny je casto soplikovy a uz sme aj ATB dvakrat brali...jasne som sa vyjadrila ze uz ziadne navstevy ked je niektochory lebo hned soplime a ked zatecu kaslik a ten isty kolobeh...tento tyzden uz druhykrat tu bola kamaratka s frajerom ktory soplil, kychal a kaslal a este maleho aj nozkal !! Ked som sa ohradila ze stop si chory nebozkavat a chod dalej od neho hned sa urazili ze mi sibe a som hakliva nanho a ze mu choroba neuskodi bude odolnejsi :( a toto sa mi deje stale...vzdy ked niekto pride ho pozret je chory...to si nevedia tu navstevu odpustit kym nevyzdraveju?? Alebo som ja fakt nenormalna? Deje sa toto aj v inych rodinach??
...Primitivny ludia, starsie pani a babky a tí čo sa silou mocou PCHAJU a robia co nemajú a este sa budu smiat do papule že co vystrajaš a nerespektujú ťa - aj za cenu ohovarania by som bola prísna nanich rázna a radsej mrcha čo povie Nie - Ty ako mama vieš čo prečo si RADSEJ NEPRAJES!

@moon123 podla mna si uplne normalna u nas v rodine, sme si nieze zakazali navstevy, ale kazdy ma istu problemovu partiu, ja mam nos a priedusky, mamca deto, babka srdce, dedko ked je chory berie vela liekov no horor....kazdy znasa choroby inak, tazsie, lepsie.....preto sme si povedali, ze chori sa necurame hore dole, ale pekne doma vylezime a to sme rodina, podla mna je to vrchol neslusnosti, ak sa ti ci mas alebo nemas deti nanominuje do bytu chory clovek...uz len preto, ze kazdy znasa choroby inak a co okolo niekoho preleti, tebe moze aj zabit...ja by som na tvojej mieste normalne povedala, ze chori sa nenavstuvejeme a bodka, nech si mysli kto chce co chce...