Choré sviatky: Ako sa s nimi vysporiadať?
Ahojte, to sme jedini, co cele sviatky travia s teplomerom, liekami, inhalatorom a doma na gauci? Vsetci davaju fotky, pribehy z chat, snehu a pod.
Depta ma to. Chori nebyvame, ale tieto sviatky nas to draplo vsetkych 4. Je to daco silneee. 🙁
Aj.moj muz je chory a.co? Dostane sa z toho a bude.fajn. zase.by som to nehrotila len kvoliVianociam a nerucala sa z toho.
Mne zomrel 21.12. otec ...... radšej by som brala tie sople a kašle....
@weronika171717 👍🙁
@weronika171717 a co spravis? Ja som si zacala zit vo svojej bubline dopujem sa tinkturami. A nic mi nie je.
@ibatanecnica ja som ucka a takto som si prazdniny nepredstavovala.. 😪
@ada_alica 😔🩶
@ada_alica uprimnu sustrast. Zial aj taketo sa deje. Mne zomrel.bratranec pred 2mi tyzdnami. Smutne.sviatky
Ved budu o.chvilu jarne a potom letne. Jedny vidu urcite. Hlavne je vyliecit sa. Ja pracujem v zdravotnictve a najblizsie volno v nedohladne
@ibatanecnica najhoršie aké si vie človek predstaviť, takmer sme zabudli na Stedrý deň.....
@ibatanecnica 🤍
@ada_alica ja by som sa.asi aj vykaslala.nan. ak by som.nemala deti.
Ja som bola chora pred 2 tyzdnami a muz tyzden pred Vianocami, mala nastastie nie, maly zazrak. Stihli sme obist rodinu vikend pred Vianocami, ale sesternicine deti sa dostavali zo silneho kasla.
Ja som sa este v den navratu domov vybrala na pohotovost lebo sa mi spravil naizaj bolestivy hemoroid, takze cesta domov utrpenie. Sedenie pri sviatocnom stole tiez, cele sviatky som prelezala s bolestí prdele, to chces 😀
@ibatanecnica práveže kvôli deťom sme to museli nejako zvládnuť
@ada_alica ved to ze.kvoli detom clovek musi.
@laurika173 a z čoho boli tie vyrážky?
Skoré uzdravenie všetkým!
@ankare 💛
@tanika syn tiez zlte hlieny. To nebude chripka, ako tvrdia. My sme mali crp 1 aj pri streptokokovi a chlamydiach🙄
Manžel a aj ja máme diagnostikované mykoplazmy. Ťahá sa to celý december. Ja som k tomu dostala ešte aj zápal priedušiek ako bonus. Kašleme stále. Mám pocit, že toto nikdy neskončí. 🙈
My sa tocime od polky novembra-
Mladší mal zapálené ucha v novembri, bol den v skole a zas sople,vyklula sa z toho angina asi sarlachova zliezla mu koza z ruk( v decembri bol az 1den v skole) a posledný týždeň ma obed 💩
Starší začiatkom decembra bol 3dni v skole,následne zapal priedusiek 2tyzdne,potom den v skole (ďalšie dva pred Vianocami mali riaditelske) a od minulej soboty odpaleny 🤮🤒 a posledne dni ho boli hrdlo kukám a asi angina 😬
Skore uzdravenie všetkým 🍀
Aj my sa hlásime 😄 celá rodina sme chorý presne od 23 ho najprv ja po 3 dňoch Aj môj manžel a deti , sme na antibiotikách kašleme smrkáme Aj s horúčkami vedieme boje čiže nie ste sami ...🫡✊️✊️
My tak isto celá rodina začalo nám to presne 24teho horúčky kašeľ bolesť hrdla ni tieto vianoce veru nevyšli
Aj my , dcéra,syn 3 dni teploty , dcéra dnes kašeľ
@basullinka prosim Ta, a ake to ma prejavy?
11 dni (zatial) horucky a kasel, nic nepomaha :(
@plnenapaprika veľmi nepríjemný dusivý kašeľ, ktorý nie a nie prestať. Boli to také zvláštne záchvaty, kedy sme mali pocit, že sa nemôžeme nadýchnuť a tie hlieny boli nechutne lepkavé, nedali sa vykašľať.
Ahojte čo vám povedali na to vyhadzanie u detí?
Môžem sa opýtať dievčatá ak mavate teploty , stáva sa vám že keď sa postavíte máte v hlave kolotoč z toho vyčerpania ? Alebo zahmlenie pred očami ? Ďakujem za odpoved a všetkým tu prajem skóre uzdravenie

Kto bude ešte tvrdiť, že je to prírodné je podľa mňa slepý.....ale ľudia sú spokojní a ako aj pri kokovide ticho.