Choroba napriek užívaniu Rybomunilu.
Prosím vás,môj 4rocny berie na imunitu rybomunil.teraz 1.8. bude brať 5mesiac.ako je možné,že je zase chorý?😔naschvál som ho ani do škôlky nedala teraz v lete,že nech je zdravý aspoň v lete(lebo aj mladší zvykne od neho potom ochorieť) a dnes sople a teplota.pred hodinou mal v zadočku 37,7 po odpočítaní.som si myslela,že tie lieky mu pomôžu,ale nejako sa mi to nejaví.....dr.povedala že po pol roku zvykne zaberať a ak nie,tak predpíše niečo "hlbšie".....to mi povedala na margo mojej otázky,či nás nepošle na imunologiu....
Od rána fufne a nedá sa mu poriadne ani vyfukat....čo mu prosím vás spustí sople?nieže mu do prejde na pľúca....solmucol?dakujem
Zatiaľ som mu dala kalobu, sinupret a zvýšila Ccko.
@pribinak aha,takže toto je teda slabé....asi preto mu to dala na začiatok....ale veru,nebaví ma to ...pozerala som do kalendára a od decembra keď dostal kiahne,bol chorý každý mesiac a z toho mal 3krat ATB.minuly piatok sme sa boli kúpať,že by z toho prechladol alebo čo,ja neviem....že je taký citlivý.....minulý rok v lete,keď ešte nechodil do škôlky,chodil často na kupko a nič,žiadne choroby.....tak ešte mesiac počkať a snáď mu dr. dá niečo lepšie.....keď už k imunologicke nás nechce poslať.
@pribinak silu práškového cukru? ozaj si to napísala? 😀 ribomunyl aj immunor su z rovnakej skupiny liekov. to, že nezabral vám ešte neznamená, že nezaberie nikomu... každému pacientovi zaberá niečo iné, preto lekári musia niekedy skúšať rôzne druhy liekov. aj od bolesti niekomu zaberie ibalgin a niekomu panadol...
@paulinka1986 ahoj, ja mam 3 rocnu dcerku a posilnujem jej imunitu prirodnymi produktami. teraz budu dva roky a este nebola vobec chora. uziva to stale a este sa aj pekne rozjedla a upravila sa jej stolica

Ribomunyl je strasne slabý. Nam dala imunologicka Immunor a ten zabral
Ribomunyl ma silu práškového cukru.