Chrapot v nose u 10 mesačného dieťaťa
Ahojte,mojmu 10mesacnemu synovi od decembra stale nieco chrapoce v nose.V decembri mal prvu nadchu a od vtedy sa to s nami vlecie,uz ich mal od vtedy styri,ktore trvali dva tyzdne.Pediater nas poslal na krcne,kde pani doktorka pozrela do nosteka a dala mu fuknut na taku platnicku a povedala ze ma pekne vyvynute dychacie otvory, ze je zdravi,ale nevysvetlila mi preco potom chrapoce,uz som s toho zufala neviete mi poradit co mam robit??
Dietatu treba streknut do nosteka morsky sprej a nasledne vysat soplik odsavackou. Take male dieta si nos nevie vysmrkat samo a treba mu pomoct 🙂 Treba to robit pocas soplika, ked mu soplik ustupi, morsky sprej treba striekat kazdy vecer 😉
@vicsstef ale zeby ho mal od decembra?bola by som rada keby to tak bolo
@karamel ano ja mu od narodenia striekam physiomer a teraz som skusila aj tu vincentku ale nejde mu to vysat mam odsavacku na vysavac a stale mu tam nieco chrapsti ja som rozmyslala aj nad nosnou mandlou ale ked krcna nic nevravela o mandli a ani s tym zrkadielkom mu tam nepozerala
@vicsstef mna to strasne trapi stale ho pocuvam ako dycha a viac dycha ustami ako dychal a dostal mi s toho silnu laryngitidu 😢
@danielocka33 to ti verim. ja som bola skalopevne presvedcena o tom, ze sa jej tam dostala nejaka mala suciastka z hraciek a preto jej to tam chrci. skoda, ze neviem co za kvapky mi to dal (miesali mi ich v lekarni a vzdy pomozu ked ma sopliky)

@danielocka33 to sme mali aj my. nam lekar predpisal nejake kvapky na vytieranie nosa, ale nic blizsie nam o tom nepovedal. ja osobne predpokladam, ze mu tam uviazol vysuseny soplik.