Chrčanie v nose u 8 mesačného bábätka
ahojte, malemu uz dva dni chrčí v nose ked spi. nie vzdy, sem tam mu zachri akoby tam mal hlieny-aspon sa mi to tak zda. odsat mu vsak nejde nic, ani po streknuti fyziomerom, len jedn dva susne-blede, nic ine. co s tym? odsavat dalej, aj ked vyjde len toto minimum- neposkodim mu tym sliznicu? inac sople nema, dycha cisto, spi kludne, sem tam sucho zakasle. nechcem nieco zanedbat, ale ani pokazit. mate podobnu skusenost? ako ste to riesili?dakujem. ozaj, idu nam asi zubky, jeden je uz von, druhy sa chysta.
@darja12 cca neviete kolko to asi trvalo?ja tiez davam morsku vodu streknem..aj cistim vat.tyč.kedze odsavat to nejde
asi 2 mes
@drobec1989
@darja12 to až tak dlho fiha...no ja som davala morsku vodu aj čistim vat. tyč. každy večer aj predtym som čistila len nie striekala..teraz mi doktorka povedala ze nemusim striekat ..tak uz len cistim s tou aliamare...ale zatial chrčanie stale mame :/ ale už sme boli na krčnom a tam nam povedal doktor niečo také že mierne vtahovanie vestib rias pri inspiriu...a ešte ž eto moze byt nieco ako vrodeny kongenit laryngeal.tridor..ale to nepotvrdil...ale extra k tomu nič nedodal mame ist o 3 t na kontr
@drobec1989 tak držím palce, nech je to len nejaká dočasná vec

@drobec1989 u nás to bolo nakoniec ok. začala som jej dávať do nosa každý deň physiomer a čistiť vatovou tyčinku a dr mi povedala, že to može mať aj zo slín, ked idú zuby.. ani neviem kedy a prestalo to.