Čím natierať herpes?
Ahojte,mozete mi poradit syncekovi sa urobili take male vyrazky pri nose,mne to pripada ako herpesik,cim to mozem potierat??vopred dakujem za rady
Ahoj aj ja mavam pravidelne herpes a jedinw co mi na to zabera je vodicka- Herpik,je to na prirodnej baze-taka mala flaticka stoji to okolo pat eur ale mne to fakt pomohlo, dostupne v lekarni.Drzim palce
@vianocnystromcek no, to áno... je dosť mastné, dlho vydrží aj na herpese... nedám naň dopustiť...
inak ja mam zlu skusenost s tymi herpes kremikmi - manzelovi sa to este viac zhorsilo po nich. ako keby to upchavali ci co.
@bartokami ja si herpesy natieram s mastičkou Oroherp, mne rýchlo zaberie a herpes mi rýchlo zmyzne. Je dostupný kúpiť v lekárni, ale neviem či nestojí okolo 7 eur, ja som ho kúpila za 4 ale tuším mi hovorila že to je akcia, tak som si neni istá. Ale kupovala som ho len raz a ešte stále ho mám
ahoj ja som kupila v lekarni vola sa to kosmin je to na opary aj ked je poskodeny nos pri nadche
Ahojky, vyzkoušejte náplast Compeed. Já ji dávám synovi (5) Existují denní i noční a pro děti jsou vhodné neboť neobsahují žádnou účinnou koncentrovanou látku. Pracují na bázi hydrokoloidního léčení (za mokra) Náplast je potřeba několikrát vyměnit. Hojení urychlí a ranka je krytá, synek si nebude do ní sahat a neroznese si infekci po celém obličejíku 🙂
baby potrebujem radu spravil sa mi hepres ale fakt velky vsetci traja sme boli chory(chripka) no mne sa vcera vyhodil herpes aj na spodne aj hornej pere natieram to cajovnikom vzdy to zaberie no dnes rano som si nasla dalsi na spodnej pere je to katastrofa naposledy som mala takyto rozšireny ked som zistila že som tehotna a potom este 1x ale to bol len jeden pri porode najhorie je že kojim a dnes sa mi zdalo ze mala ma na pere take červene body teraz nevyrazne bojim sa že to dostala ☹ doteraz ho nikdy nemala a dufala som že ani nebude mat ja som v dectve trpela na ne do mesiaca aj 3x a bol fakt niekedy taky ze som nejedla a tahal sa mi až k nosu.raz som skoncila na liekoch nakolko som ho mala cez pol tvare.po 20 sa mi objavil uz len občas pri chorobe,vyčerpanosti ....včera som mala dostat menzes zatial nič mam ho pravidelny asi si urobim test či niesom tehotna ale to že nedošiel presne pripisujem prekonanej chorobe neviem si vysvetlit taky extremny herpes vzdy mam len 1 vyražku kupila som si uz aj bekomplex a jem ho viem ze uz jedine co zaberie vysusovat liehom len keby ma tak neboleli usta najviac sa bojim aby ak ma dcerka herpes ho nepreniesla na bradavky a odctavit ju nemam šancu všetky um,kravske,ryzove mlieka odmieta.cim by som este mohla urychlit hojenie zatial su v stadiu pluzhierou.naplaste umna vobec nezaberaju.
ja som mala strasny herpes ako tehotna kupila som si epigen sprej stal sice okolo 14eur ale oplati sa lebo ho mozu aj deti a moze byt dlho nacaty
Naplast Compeed, je ozaj super, aj nocne su a aj denne.Mne pomoze iba to. Nalepi sa to na herpes a vlastne je to ukryte pod tou naplastou. Treba vyskusat, ale je to super.
Recept starych materi - mazivo z ucha 😉 pre tie ktorym sa to hnusi odporucam zovirax v prirucnom letaku je napisane ze vhodne aj pre tehotne. Pokial je herpes iba na uplnom zaciatku..potierat cesnakom a dat si par kiwi na vitamin c ;)
@lubina ja mam ten herpes taky velky ze naplast neprichadza do uvahy a osobne mne ani nijak extra nepomohli
@mahalo zoviraxom som natierala pokial ma svrbeli usta no na druhej strane pery uz vysiel a ten ma vobec nesvrbel a ked uz je vonku je to zbytočne len cim skor vysusit ide ma porazit ale idem vyskusat ten cesnak 😉 ten som este neskušala mastičky mam odskušane uz vsetky 😒 a po čase mi vzdy prestali zaberat....najlepsie mi pomohli tabletky herpesin tie som mala pri herpesovej infekcii no su na predpis ale nemozu ich tehotne a dojciace ..
tie tabletky su aj tak dost velke svinstvo, nestoja za to..skus cesnak..mne pomaha, ale iba ked ho natieram vcas..ked je uz vypukli tak mi uz nepomoze. Vela zdaru 😉 a urcite vitamin c nezabudni..najlepsie take dve kiwi denne 😉
@nibiru je to asi na skusani, co komu zaberie. Ja tiez mavam hepres nenormalne velky, obcas si dam aj dve naplaste vedla seba, aby to ako tak prekrylo, ale pomaha mi to.INak skusala som vsetko, od potierania vodkou, umyvania repikom, az po "chemiu", ale zovirax mi nejako nezaberal, az som sa dostala ku naplastiam a tie mi pomahaju, tak aspon cosi. Mne sa vzdy urobi aj uzlina a boli az kym nezmizne herpes 😠
@lubina mna nastastie to bolieva len kym je opuch no vizeram ako silvia kucherenko mne fakt uplne vyhovoval ten cajovnik vzdy mi to hned vysušil herpes bol maly ale toto ja neviem ci sa namne vyburil za posledne 2r alebo tym že som ho odialovala (ked ma svrbeli pery tak som si ich potierala a tyzden ok)prestala som natierat a tam ho mam roovno 3 najhorie je ze mi uplne horia pery:o(
mahalo viem že su ale poviem ti ked som sa ako 18r zobudila a mala pol tvare herpes a robil sa stale dalsi a to myslim doslova poltvare pd brady až po nos dakovala som že su do tyždna zmizol a žiadne jazvi mi neostali .....lekarka ked ma videla vtedy vravela že este taky pripad nemala uplne mi vtedy odyšla imunita a hned po prvej tabletke sa tvorenie dalsich herpesou zastavilo strašne som sa bala aby sa mi to nedostalo do oči.
@nibiru ahojte, kamarátka tá chodíla vkuse povylievaná a jej pomáha masť Herpasan od prírodnej kozmetiky Karl Hadek,
ináč herpes je vírus a je to akoby vyhodená horúčka a dr.jej povedala ,že na to sa atb nedávajú..teraz je to ok.
ale ako prvú vec vyhodiť sladké a cukor,je to podobne ako mykozy..beh na dlhé trate..ale ona si dáva detox náplaste na nohy,vraj jej po tom herpes rýchlejšie mizne.. 🙂
@lubina neboj sa ,neostane,ked to vylikviduješ stránka zappertechnology.sk ale potom treba piť veľa vody a hlavne zdravá strava 😉
a pomáha aj kozacie mlieko 😉

@bartokami Choď s tým radšej k lekárovi. Niekedy na to treba aj atb.