Cítim sa vinná za zhoršenie zdravia môjho dieťaťa
Moje dieťa ma vážne ochorenie, ešte je to v štádiu diagnostiky, ze co je príčinou. Je to celoživotné ochorenie.
Ale mam pocit, ze som ja nesprávnym davkovanim liekov a niektorých vitamínov mohla prispieť k jeho vzniku alebo minimálne k zhoršeniu.
Neviem to zniesť, neviem ako budem ďalej žiť...
Pravdepodobne som svojmu dieťaťu zničila zivot...
Ak to nie je tajomstvo o aké ochorenie sa jedna? Neviem si celkom prestaviť nejaké podľa tvojho popisu
@anonym_autor tak veľa zdravia celej rodine 🍀🍀🍀
@anonym_autor aké vitamíny a lieky si mu dávala?
@anonym_autor no tazko radit ked nic nechces povedat
Si tu anonymne a diagnostiku ešte ani nemáš, môžeš kľudne napísať o čo sa jedná. Žiadne vitamíny nespôsobia celoživotné ochorenie.
Si tu anonymne a diagnostiku ešte ani nemáš, môžeš kľudne napísať o čo sa jedná. Žiadne vitamíny nespôsobia celoživotné ochorenie.
@januska12323 ale ano, napriklad vitamin b6 je toxicky a moze sposobit nevyliecitelne poskodenie nervov
Skoro každý rodič toto niekedy prežíva. Keď má dieťa kazy a on cíti,že mal niečo robiť inak.Keď má nadváhu a s tým spojené choroby...keď má niektoré psychické problémy ...atď
Nevyčítaj si to ...
Len pozbieraj sily na ďalšie obdobie.
@januska12323 ... Ale dá. Dokonca aj v tehotenstve keď sa predavkujes vitamínmi, poškodis plod
@anonym_autor pozri môj bratranec vedome užíva/l drogy a všetky jeho deti sú neliečitelne choré.
Ak nenapíses o čo sa jedná tak tu len tapame v tme
@anonym_autor pozri môj bratranec vedome užíva/l drogy a všetky jeho deti sú neliečitelne choré.
Ak nenapíses o čo sa jedná tak tu len tapame v tme
@anonym_61931b aké drogy bral, aké majú deti následky?
Prežívaš to co kazda z nas uz asi zažila, len väčšinou sme mali viac šťastia. Kazdy z nas uz urobil chybu a najma pri detoch. Nie si horšia ako kazda jedna z nas, lebo nemyslim si, zeby existovala co len jedna mama, ktora je dokonala a nikdy nezlyhala a neurobila nieco co mohol byt problem. Si uplne normalna mama, ktora sa verim, ze snazi ako vie.
@anonym_61931b aké drogy bral, aké majú deti následky?
@anonym_483aeb je dealer momentálne za mrežami , roky nie som s ním v žiadnom kontakte, deti boli odobraté a vychovabajú ich starý rodičia.
@anonym_autor napíš približne o čo ide aby si ostatné mamičky na to dali pozor
@anonym_autor Nevyčítaj si to urobila si to nevedomky. A s istotou nevieš, či by sa mu to ochorenie neobjavilo aj tak. Si dobrá mama a stále budeš.
Napis, komentare sa daju zmazat
Nevedome som tiež poškodila klbiky svojej dcérke. 😔 V tehotenstve som mala syrovu maniu. Syr na chleba syrová polievka omáčka.. Všetko možné. Tavené syry rozkladajú kĺby dieťatku. Nevedela som o tom. 😔 Dozvedela som sa až pár mesiacov po pôrode
@anonym_autor prečo sa bojíš povedať diagnózu , možno sa tu nájdu ľudia čo to budú vedieť pomôcť a vermi všetko sa dá liečiť a vitamíňi si určite neublížila neboj sa a nápis o akú chorobu ide
Nevedome som tiež poškodila klbiky svojej dcérke. 😔 V tehotenstve som mala syrovu maniu. Syr na chleba syrová polievka omáčka.. Všetko možné. Tavené syry rozkladajú kĺby dieťatku. Nevedela som o tom. 😔 Dozvedela som sa až pár mesiacov po pôrode
@anonym_bc2410 Tavnym syrom si jej klby neposkodila. Tu je odpoved chatgpt.
Ani pri značnej konzumácii tavených syrov by sa kĺby dieťaťa priamo nepoškodili. Riziko infekcie je stále nízke, ak ide o pasterizovaný produkt.
Jediné, čo môže byť problém pri veľkej konzumácii, je vysoký príjem soli a tuku, čo môže nepriaznivo ovplyvniť tvoje zdravie – tlak, hmotnosť, cholesterol – a nepriamo aj tehotenstvo. Dieťa to ale kĺbovo neovplyvní.
@anonym_autor Autorka napis co a ako. Prispevok mozes zmazat. Ako vidis ( odpoved vyssie) matky sa obvinuju a casto uplne bezdovodne.
@anonym_bc2410 ... Väčšiu blbosť som dávno nepocula
@anonym_bc2410 trepeš dve na tri
Ja som jedla cele tejotenstvo sladkosti a dieťa sa mi narodilo bez zubov, proste mu vypadali z tolkeho cukru

@anonym_autor Neviem o ake ochorenie ide, ale pochybujem, ze ho sposobili vitaminy. Robila si najlepsie ako si vedela.