icon

Čo čaká vaše dieťa na vyšetrení CT?

beatrice1111
27. sep 2024

Ahojte boli ste niekto s dietatom na CT? Ako to prebiehalo? Bola aj nejaka priprava predtym? S malou som v nemocnici po pade na hlavu zatial par hodin, budeme tu cez noc, horsie ze sme v nemocnici v zahranici. Vracala, boli ju hlava a bola ospala. Zatial len pospava a nic s nou nerobia.. Ked som sa rukami nohami spytala preco jej neurobia nejake vysetrenie tak ze doktor nechce zatial..

letfenixa
27. sep 2024

@beatrice1111 aká je stará? Syn absolvoval ako 7-ročný, aj CT, aj MR. Ale on je kľudne dieťa, takže bol všade chvaleny, že to zvládol lepšie ako mnohí dospelí.

beatrice1111
autor
27. sep 2024

@letfenixa ach zabudla som to spomenut
Mala ma 2,5 roka

anjelicek26
27. sep 2024

Áno pred rokom a niečo.. potvrdeny tazky otras mozgu.. tri dni sme boli v nemocnici..

beatrice1111
autor
27. sep 2024

Ake velke bolo dieta? S nami nic zatial nerobia tak sama neviem aspoň keby sme na Slovensku 🤦🏻‍♀️

kiki68
27. sep 2024

@beatrice1111 ved si tam dupni a povedz, ze bud nieco spravia alebo ides do inej nemocky a hotovo

kacena4
27. sep 2024

ahojko nemaju s vami co robit ste tam na pozorovani, ak by sa zhorsili priznaky niecoho budu konat, napr. ak by chytilo dieta epi zachvat a pod. nas 3 dni sledovali, ct prasknuta lebka a poslali domov kedze inak bolo vsetko ok. 1 den prespala 24 hod. co chvila sme ju budili potom uz bolo lepsie. ct robili bez narkozy vydržala lezat bez pohnutia kedze bola apatická. ak by nevedela ticho lezat daju jej sirup na zaspatie. drzte sa

beatrice1111
autor
27. sep 2024

@kacena4 dakujem pekne🙏🏻
Zatial co som pochopila ostavame do zajtra. Vracanie ustupilo, dvakrat pospala a uz zacala aj rozpravat aj sa usmievat takze aspon nieco, dostala capik od bolesti a uz som sa dopatrala ze ziadne take vysetrenia nebudu robit kym nie je podozrenie na nieco horsie. Dakujem ze si napisala

name_354
30. sep 2024

Ja som asi ako 9 rocna bola