icon

Čo dať na zníženie horúčky, keď dieťa vracia?

2. sep 2022

2,5r, zvracia od rána, teraz ma už aj teplotu 38,5. Ďakujem za všetky rady🙏
Prvý krát riešime takúto nepríjemnosť.

Strana
z3
autor
2. sep 2022

Ale spi

dzulli1980
2. sep 2022

Ja osobne by som išla na pohotovosť resp. teraz už na urgent ... za mňa je dehydratovaná, potrebuje infúziu.

autor
2. sep 2022

@dzulli1980 určite nie je dehydratovana. Píje vkuse. Aj pred podaním cipku píla a vycikala sa

katulienocka999
2. sep 2022

Cipky by mali po case zabrat, skus odmerat tak o pol hodku teplotu..inac niekde som citala,ze pomoze aj nastruhany zemiak ked sa da ku noham a zabalia sa.. nemala som moznost vyskusat ale viem,ze niektore mamicky odporucaju tento babsky recept ktory tiez stiahne horucku

lienka.7
2. sep 2022

Pokial po podaní cipku nebude klesať teplota ked sa ti zobudi, tak určite lekar. Necakaj na nic.
Nad 39 je uz veľmi vysoká teplota pre tak male dieta. Pokial ti spi, nebud ju, len kontroluj. Ked sa zobudi, zmeraj teplotu a uvidis. Mozes kombinovať aj paralen a nurofen. Mojej 2,5 ročnej takto vystrelila teplota az ku 40 stupnov. Mala 6.chorobu nakoniec.

kozicka
3. sep 2022

Ak máš teplomer do vody, urob mu kúpeľ presne 36,5 stupňov. Malo by mu byť prijemne v takej vode, a je to lepšie ako zábaly.

kikulienkadd
3. sep 2022

Dobré ráno, ako sa má dcérka? @autorka

duratlicka
13. sep 2022

Panadol čípky podľa návodu a po lyžičkách prevarenú vodu, hlavne aby nebola dehydratovaná.

Strana
z3