icon

Čo dávate do vzduchu na lepšie dýchanie počas choroby?

milka1988
19. okt 2023

Ahojte čo používate do vzduchu pri chorobách? Doma bežne nič také nedrzime, ale chcela by som niečo na vaše odporúčanie kúpiť 🙂

Strana
z2
sbear
6. feb 2024

@ivkav5 co sa tyka doTerry, ich zubna pasta je vraj totalna katastrofa. Oleje su sice top, ale maximalne predrazene, ja s nimi uz koncim. Hanus a ine znacky su vraj rovnaka kvalita a ta cena sa neda porovnat.

ivkav5
6. feb 2024

@sbear no ja som mala doma aj Hanus aj Bewit a ďalšie značky a s doterrou neporovnateľné za mňa..vyskúšaj🙈
Sú top ano, ale ceny sú fakt šialené a ešte ich vkuse zvyšujú, čo ma dosť serie, ale zas ja určite budem ďalej “šetriť” s olejčekmi a objednávať doterru lebo pre mňa kvalitou neporovnateľné s hocičím iným..uvidíš sama, keď otvoríš inú fľaštičku…a zubnú pastu a podobne produkty ja ani neužívam z doterry vobec, len čisté oleje, ostatným produktom veľmi neverím..

mima172
6. feb 2024

@sbear Ja som zasa kedysi fičala na Doterre, no pred 2 rokmi sme prešli na Bewit. Máme doma aktuálne cez 100 olejov, hotová závislosť. Nepíšem, že si máš kúpiť Bewit, no len v dobrom odporúčam a píšem na základe skúseností - nie je dôležité silné meno, vyberaj intuitívne a najmä kvalitu (naozaj prírodný produkt, vyhni sa syntetike, obal často klame - keď nie si si istá, tak napíš výrobcovi a spýtaj sa na percento prírodnej zložky). Je už viacero dobrých znaciek, musíš len nájsť to, čo ti bude viac vyhovovať a tiež záleží od toho, či hľadáš len vôňu alebo aj terapeutickú kvalitu, no to už vieš najlepšie ty 🙂

sbear
6. feb 2024

@mima172 z Bewit rozmylam, ze si objednam zeleny jacmen a chlorellu, tiez som bola verna Green Ways GW jacmen a chlorella, ale zdrazeli, sice len o 6 EUR, ale Bewit sa mi zda byt to iste. Co sa tyka olejov, suseda fici na doTerra uz roky, ona nema financne problem ale s nicim. Ja od doTerra zboznujem len Siberian Fir. Ostatne som mala lemon a klincek a myslim, ze to da aj lacnejsia znacka. Bewit ma nieco ako ten Siberian Fir? Ja tie vone inac celkovo az tak nemusim, ten difuzer huci, nemam ho kde polozit. Ked bol syn chory, tak som niekedy aj zabudla na doterra a davala som posekanu cibulu na vankus. Z toho idu tiez esencialne oleje.

sbear
6. feb 2024

@ivkav5 ja mam osobne najradsej cisty vzduch a ticho a nie vrcanie difuzora. Mala som doTerru, suseda je na tom zavisla. Paci sa mi iba Siberian Fir, ostatne sa mi zda bezne a nemusim to nuchat. Ked sme chory, vtedy davam. Uz sa mi doTerra minula, ale nejdem sa k nej vratit. Hoci nasla som dokonca este drahsiu znacku Sunday Natural...

ivkav5
6. feb 2024

@sbear no inak difuzer tiež záleží od toho ktorý druh máš, ja mám doma 3- v každej izbe jeden a 2 absolutne nepočuješ, že idú, kdežto jeden hučí…

saxana000
6. feb 2024

Eukasol od Justu.nic lepsie som zatial nenasla

sbear
6. feb 2024

@ivkav5 ja mam jeden z doTerra, co mi predala suseda s tymi olejmi, taky maly so svetielkami, stal tusim 35 EUR. Ona ma tiez v kazdej izbe a jej to nehuci, mne to dost huci, hlavne v noci to vobec nemozem mat zapnute a ani ked som chora. Ten Siberian Fir si davam vacsinou rovno na kozu.

sbear
6. feb 2024

@mima172 ja mam teraz toto a to vo velkom pouzivam bez oleja, rovno na kozu, neviem, ci je to naozaj prirodne ako pisu https://www.mojadm.sk/mivolis-olej-z-cajovnika-...

ivkav5
6. feb 2024

@sbear no to je ten hučiaci podľa mňa čo mam aj ja 😅 inak doterra ma už asi tak 10 difuzerov…my 90% olejov využívame len na telo tiež, ale radi aj difuzujeme najmä pri nejakom probléme🙂

sbear
6. feb 2024

@ivkav5 aha super, no este funguje ten difuzer dobre, tak ked ho vypouzivam pokusim sa kupit super tichy a len s jednym svetielkom.

ivkav5
6. feb 2024

@sbear hlavne si ho pred tým u niekoho odskúšaj 🙂 to je naj..ja mám napr. taký čo je aj úplne bez svetielka, aj so svetielkom..sú fakt rôzne

hanaxxx
6. feb 2024

Kedze mame doma uz aj tak dost vlhky vzduch, ziadny difuzer nepouzivame. Pri prvom prisnaku nadchy ci kasla rozkrojim dve cibule.

gondyo
6. feb 2024

Čističku vzduchu a ionizátor v 1

mima172
6. feb 2024

@sbear Jačmeň a chlorellu (aktuálne spirulinu) užívam s prestávkami 2 roky od Bewitu (predtým tiež Doterra). Jačmeň majú tiež z polí v Utahu a chlorellu tiež pestovanú v kadiach, testovanú na terapeutické účely a prítomnosť škodlivín. Bewit vlastní super chlapík, veľmi si dáva záležať na kvalite.
Áno, jedľu sibírsku máme - https://bewit.love/sk/produkt/jedle-sibirska-je...
Neveim, za akým účelom používaš jedlu sibírsku, no na liečbu kašľa odporúčam z ihličnanov aj borovicu, je to malý veľký zázrak. Mala som nedávno pľúcne chlamýdie a bez toho oleja by som sa asi zadusila.
Co sa týka oleja, ktorý si mi poslala link, to je takto. Osobne mam veľmi rada veci z DM, aj samotnú produktovu radu Mivolis. Ale čo je problém je diera/nedomyslene veci v legislatíve. Úplne nezmyselne legislatíva povoľuje označovať oleje za prírodné ak obsahujú min 30% prírodných zložiek. Skoro ma vystrelo, ked som to zistila. Ved to potom človek s radosťou dýcha doma syntetiku a myslí si, aký má prírodný olej 😔 Pre zaujímavosť - pracovala som kedysi vo firme, kde olej Medovka stal 4€. Pozri si cenu v Bewite a v Doterre. Dôvod: na výrobu 1ml medovkoveho oleja je treba veeeeeľa medovky.
Tea tree je inak super, ja som ho vyskúšala na sebe a aj odporučila viacerým na nechtovú mykozu a všetci do jedného mi dali pozitívnu spätnú väzbu.
A ešte k tomu jačmeňu, ak by si sa rozhodla pre Bewit, tak odporúčam to väčšie balenie, je síce vo vrecku, nie v peknej dóze ale vyjde cenovo oveľa lepšie, ved si prerátaj: https://bewit.love/sk/produkt/bio-raw-mlady-jec...
Keby dačo kľudne sa pýtaj, nie som žiadna šialená predajkyna ale veľmi ma oleje bavia už nejaký ten rôčik a neraz nám doma pomohli pri bežných ochoreniach, na ekzém atď.

sbear
6. feb 2024

@mima172 tak ten DM tea tree neviem, ci je uplne prirodny, ale da sa dat aspon do prania teda. Pred rokom som si kupila jeden suchy olej za 20 EUR, pisu na nom, ze je 100% bio a eko a nakoniec som tam nasla jeden konzervant, ktory je dost chemia, tusim aj doTerra ho pouziva v kozmetike. Odvtedy dost pochybujem o tych letacikoch na kozmetike a potravinach. Bewit som sa uz registrovala a asi si kupim ten jacmen a chlorellu. Ked uz budem objednavat tak nejake 3 oleje asi kupim. Hladam: 1.proti vsi detskej 2.proti bolesti hlavy, co sa da nanasat na kozu 3.proti kaslu detskemu

mima172
6. feb 2024

@sbear Posielam ti foto s informáciami do správy (sú to foto z našej príručky, nechcem takto verejne).

sbear
6. feb 2024

@mima172 vdaka, nieco si objednam bud tyzden, nech mam aspon to postovne zadarmo, nejako si to vyskladam. No 200 EUR je dost na objednavku. Ten olivovy olej na jedenie je aspon dobry? Dakujem.

mima172
6. feb 2024

@sbear Áno, je výborný. Aktuálne mam olivový, mandľový a konopný a striedam ich na šaláty a všetky sú super.

sbear
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2