Čistička vzduchu spôsobuje problémy s dýchaním
dobrý deň, včera sme doniesli domov čističku vzduchu nakoľko bývame pri koľajniciach, bývame tu už 5 rokov úplne klasický normálny život nikdy sme sa na nič nesťažovali dieťa skoro 5 ročné problémy s chorobnosťou úplne normálne ako pri škôlke občas ma laryngitídu ale záchvaty ale to má od malička včera som sa rozhodla lebo máme to poslať dobe dosť často veľa prachu a tak som samozrejme do gpt napísala teda ohľadom že bývame pri koľajniciach a tade a tade a tade poradil mi čističku vzduchu nejakú šálmi 4 pro Lenže odvčera ju máme zapnutú na striedačku v noci teda mi to odporučila dneska sa mi celý deň zle dýcha znížil sa mi vzduch alebo resp. vlhkosť na byte na 29° s 38 síce mám vetra čkou dokorán otvorenú alebo mám okno ale ja neviem či sa mi to zdá alebo čo sa deje ale ako keby som mala tlak na hrudi a nevedela sa nadýchnuť prosím vás ma s týmto niekto skúsenosti alebo môže to byť niečo iné alebo alebo čo sa deje pretože mám 100 chuti tu 200 eurovú čističku vzduchu vrátiť a kúpiť si odvlhčovač za 25 €
môže to byť tým že zrazu máme v byte perfektne čistý vzduch ale aj to keby že tu máme tak strašne znečistený vzduch tak tam Blika červené Svetielko aspoň zo začiatku ale my máme stále zelené čo je 100% čistého vzduchu nerozumiem
Odvlhčovač za 25€co ak funguje..to je aký?
@anonym_0b70ab sencor shf
@anonym_0b70ab pardón nie odvlhčovač ale Zvlhčovač
@mama4444 my byvame pri hlavnej ceste, denne tisice aut tu prejdu, aj nakladiaky, muz je astmatik a nie je mu horsie, ako ked sme byvali v menej rusnej oblasti. Ale co ma zarazilo, vlhkost 38 mas ok, 29 je strasne malo, mas tam suchy vzduch a to je problem. Naco Ti je odvlhcovac, prosim Ta? Cisticku vzduchu mame, ale pustam ju vynimocne v case choroby.
Pri 29% vlhkosti netreba odvlhčovač, nemyslela si zvhčovač?
@anonym_0b70ab pardón nie odvlhčovač ale Zvlhčovač
@mama4444 aha, uz citam, ze zvlhcovac.
No vlhkost vzduchu sa meni aj v zavislosti od pocasia, teraz mame dole v starom dome 42%, v zime aj 58% byva.
My skor potrebujeme ten odvlhcovac, ale nie to zapinat stale, ale podla potreby.
Zase so zvlhcovacom pozor, aby si si zase saunu nespravila a nemnozili sa Ti plesne.
@mama4444 my byvame pri hlavnej ceste, denne tisice aut tu prejdu, aj nakladiaky, muz je astmatik a nie je mu horsie, ako ked sme byvali v menej rusnej oblasti. Ale co ma zarazilo, vlhkost 38 mas ok, 29 je strasne malo, mas tam suchy vzduch a to je problem. Naco Ti je odvlhcovac, prosim Ta? Cisticku vzduchu mame, ale pustam ju vynimocne v case choroby.
@anonym_fcde69 zvlhcovac. preklep. pardon
@mama4444 aha, uz citam, ze zvlhcovac.
No vlhkost vzduchu sa meni aj v zavislosti od pocasia, teraz mame dole v starom dome 42%, v zime aj 58% byva.
My skor potrebujeme ten odvlhcovac, ale nie to zapinat stale, ale podla potreby.
Zase so zvlhcovacom pozor, aby si si zase saunu nespravila a nemnozili sa Ti plesne.
@anonym_fcde69 tu mi iso skorej o tu CISTICKU A PROBLEM PRI Dychani