Čo je dobré na zachrípnutie u dieťaťa?
Babuľky, prosím poraďte...
Malému sa tlačí posledný zub, tak je taký nervózny, upišťaný. Pred 2 dňami ho muž zobral k babke, kde chodí veľmi rád, ale zrovna vtedy tam pred dverami chytil záchvat plaču, nechcel ísť dnu, tak ho muž zobral na ruky a do auta, že idú teda domov. On zhruba 5min reval, ale že fakt riadne reval vonku. No a teraz je tretí deň taký zachrípnutý. Keď rozpráva, tak nie, ale keď začne mrnčať, trošku plakať, tak to počuť. Aj po prebudení chvíľku, ale v priebehu dňa nie. Kašeľ nemá. Čo je na to dobré? A nemôže mu to prejsť do laryngitídy? Kamoška ma vyplašila, že môže a teraz aj keď sa cez deň hrá, desím sa večera, hlavne teda noci, normálne sa nevyspím, čo sa bojím. Viem, na hlavu som. Dnes som mu nasadila kalciový sirup.
kludne chod spať,niet dôvod na paniku,nie som laik.....
@nikpa chcela by som sa opytat ci ten kalciovy sirup tiez mozem dat dcerke. Ma 8 a pol mesiaca a asi 5 dni do zadu zjedla ladovy melon. 2 dni na to zacala byt zachripnuta, podla mna to je z toho a neviem ako jej pomoct, je dost zhovorciva vydava kadejake zvuky a nechcem aby sa jej to zhorsilo.

@katyav ten kalciovy sirup je dobrý, dávaj ten