Čo je dobré na zachrípnutie u dieťaťa?
Babuľky, prosím poraďte...
Malému sa tlačí posledný zub, tak je taký nervózny, upišťaný. Pred 2 dňami ho muž zobral k babke, kde chodí veľmi rád, ale zrovna vtedy tam pred dverami chytil záchvat plaču, nechcel ísť dnu, tak ho muž zobral na ruky a do auta, že idú teda domov. On zhruba 5min reval, ale že fakt riadne reval vonku. No a teraz je tretí deň taký zachrípnutý. Keď rozpráva, tak nie, ale keď začne mrnčať, trošku plakať, tak to počuť. Aj po prebudení chvíľku, ale v priebehu dňa nie. Kašeľ nemá. Čo je na to dobré? A nemôže mu to prejsť do laryngitídy? Kamoška ma vyplašila, že môže a teraz aj keď sa cez deň hrá, desím sa večera, hlavne teda noci, normálne sa nevyspím, čo sa bojím. Viem, na hlavu som. Dnes som mu nasadila kalciový sirup.
@nikpa chcela by som sa opytat ci ten kalciovy sirup tiez mozem dat dcerke. Ma 8 a pol mesiaca a asi 5 dni do zadu zjedla ladovy melon. 2 dni na to zacala byt zachripnuta, podla mna to je z toho a neviem ako jej pomoct, je dost zhovorciva vydava kadejake zvuky a nechcem aby sa jej to zhorsilo.

@katyav ten kalciovy sirup je dobrý, dávaj ten