icon

Čo je lepšie pre imunitu detí, Rinimun, Arkodefenses alebo Imunoglukan?

Včera o 19:20

Ahojte co z toho zabera lepsie na imunitu detom?
Ci ani jedno?

anonym_077892
Včera o 19:22

ani jedno

priscilla07
Včera o 19:48

Reishi, imunoglukan je len časť ktorú obsahujú liečivé huby. Reishi robí to že zníženú imunitu " zvýši" a prehnanú ( alergie a intolerancie) vracia na pravú mieru. Ak ide o horné dýchacie cesty a hrdlo, piť 100% juice a inchalovat čajovnikovu silicu.

zuzkaa1991
Včera o 20:28

@anonym_autor moja dcéra berie arkodefenses ale dlhodobo ten sa nam osvedčil....ale uz je väčšia 8.5r takze nape od maja alebo aprila ma pauzu a v polke aprila opat nasadim jej do jari

taktotedanie
Včera o 20:45

Pri kazdom moje dieta ochorelo, co som si vsak vsimla, je to, ze doba choroby ( ak sa jednalo o obycajny sopel) sa skratila a dieta celkovo znasalo chorobu lepsie
Pri imunoglukane kazdy mesiac sopel, rinimum skoncili sme na antibiotikach, arkodefense stalo sa, ze dieta v skolke vydrzalo 2 mesiace vkuse ale neviem ci to mozem pripisovat prave tomu uzivaniu
Aj pri arkodefense sme mali sopel tiez nebola to vsak taka tragefia no OCR som cerpat musela aj tak, dieta by mi do skolky s tymto nevzali
Takze v podstate som nenasla nic co by zabralo

anonym_850da0
Včera o 21:26

@anonym_autor zožeň si Tibetskú hubu na domáci kefír + skúste protizápalovú stravu.

helenbozka
Včera o 21:39

@anonym_autor máme skúsenosti s Arkodefensis... Podávali sme ho od augusta cca do marca našej 8 ročnej dcére... Výsledok? 1. polrok vymeškaných 37 hodín (cca 1 týždeň a niečo, ale nebola to vždy choroba) a 2. polrok vymeškaných 11 hodín (2 dni).

Takže my ho budeme podávať aj naďalej.

Keď bola menšia, skúšali sme Imunoglukan - bez rozdielu, bez úspechu.

anonym_13b6ad
Dnes o 07:19

@anonym_autor imunoglukan ma aspon studie ale nam nepomohol....

milanemila
Dnes o 07:27

My davame detom imunoglukan a ak mam pocit, ze na nich nieco ide, tak ten acute. Treba si uvedomit, ze je to vitaminovy doplnok, samozrejme ze nezaruci aby dieta nikdy neochorelo. Ja to beriem, ze ak pomoze super a ze urcite neuskodi 🤷🏼‍♀️ nam funguje kombinacia zdrava strava, vela vonku, otuzovanie, pohyb a ked je uz dieta chore, tak ho nechame naozaj doma doliecit.
Ak mas ale nadmieru chore deti, tak skus skonzultovat s pediatriakou, ci nepredpise isoprinosine.