icon

Čo kúpiť na imunitu 6-ročného dieťaťa?

kuravesele
8. nov 2022

Už sme vyskúšali asi naozaj všetko, a stále dookola je moje 6-ročne dieťa 3dni v škôlke, hneď zatekanie soplikov a už 4-ty deň vlhký kašeľ, teplota, upchatý nos…a stále ATB dookola… lebo to prejde na priedušky. Nosnú mandľu už ma vonku. Sople jej počujem v nose, ale vysmrkat idú iba kúsok, iba konvickou jej vyteču von. Ovocie a zeleninu domácu je dosť, aj vonku je veľmi veľa, nie je preobliekana. Do škôlky už chodí 3-ti rok a stále toto iste dookola.

Preto uvažujem nad kúpou spreju Monsea OPTIMUN, len máte s tým niekto skúsenosti? Malo recenzií som našla. Alebo radšej by ste volili Colostrum od LR ? Neviem sa rozhodnúť, nakoľko sme už mali asi skoro všetko (inhalovanie Vincentka, yabro, naparovanie, imunoglukan, hlivacik, céčko, decko, bronchovaxon-ten bol úplná katastrofa).

Prosím máte niekto skúsenosť hlavne s tým sprejom?

dzulli1980
8. nov 2022

A má porobené výtery z nosa, z hrdla?
@kuravesele

kuravesele
autor
8. nov 2022

@dzulli1980 ano je to čisté, aj imunitu ma dobrú, robili jej komplet vyšetrenia…

terka224
8. nov 2022

@kuravesele nám pomáhaju Arko Defenses

marlent
8. nov 2022

Mala som rovnaky problem u nas ale ta mandla pomohla...
Z nasej skusenosti bolo cele LR kolostrum vyhodene prachy do luftu

nikpa
8. nov 2022

@kuravesele kozie kolostum

lindusss2016
8. nov 2022

@kuravesele odporucam difuzer a 100% esencialne oleje a my teraz davame vitaminy od Forever Kids, zatial sa mi odvedcili

marianarem
8. nov 2022

@kuravesele My teraz skusame tento sprej, ale asi len 2 tyzdne. Zatial nepomohol, po 3 dnoch v skolke maly zase ochorel a ja od neho.

cecilia29
8. nov 2022

Chyba mozu byt ATB ...ak je choroba virusoveho povodu, hoc je aj kasel, nie su potrebne. Oslabuju imunitu. Ja davam detom rybí olej, decko , propolis.

nwnw
9. nov 2022

@kuravesele a robi Dr vobec CRP? To dava ATB aj na virusove ochorenia? Nam pomaha imunoglukan a nahananie vonku ked nie je horucka.

cecilia29
9. nov 2022

Inak ja som mala svoju detsku dr. Ktora mi pri vsetkom prepisala ATB, a bola som coraz chorlavejsia. Otec mi ich potom nedaval, a ja som sa vzdy dostala z choroby aj bez . A terz ? Mam atb raz za 8 rokov