Je to pri oku, určite chod k lekárovi, predsa oko je oko.... na herpes to nevyzerá, skôr ako vysyp, možno alergia? Ekzém?
Ake stare je dieta? Konzultovala by som s pediatrom kvoli lokacii, ak ide o novorodenca a novorodenecke akne, tak uvarit cierny caj, do VYCHLADNUTEHO namocit tamponik a vyrazky potupkat parkrat denne. Ak je dieta starsie, tak pediater, porozmyslat ci moze mat na nieco alergicku reakciu a odkonzultovat liecbu.
Asi alergická reakcia na niečo.
ake stare?
Vyzerá to ako herpes, moja dcéra mala tiež (ale už staršia), natierala som Oftalmo-framykoin a za pár dní prešlo
Novorodenecke akne
@cookie29 2 mesiace
@anavixy 2 mesiace, skúsim ten čaj, ďakujem
a rozsiruje sa to? Lebo moja mala napriklad toto ako novorodenecke akne. Ale zacalo to skor. ja by som asi poslala aspon mail pediatrovi
Moja 5 mesačná má občas takéto pupienky na tvári, skôr na lickach.Vacsinou za pár dní zmiznú, potom sa zas objavia. Pripisujem to buď reakcii na niečo, čo som zjedla, kedže kojim alebo aj mojim hormonalnym zmenám, ktoré tiež ovplyvňujú mlieko, možno kontaktu s nejakou látkou, keď ju nosím. Kľudne pošli foto pediatrovi, ale neplašila by som sa.

Začínajúci herpes?
Minimálne by som toto foto poslala pediatricke