Čo má dcérka s nechtom?
Ahojte. Neplače ked jej to chytím. Iba to má taketo škaredé a nevyzerá to ani na zarastenie. Má 6 mesiacov
@hors ďakujem
Uff to ju musí bolieť
@viestta ďakujem budeme to riešiť
@pribinak neviete náhodou ako to riešia lekári??
No to treba chirurgický vystiknut tam kde to zarasta .Mne osobne museli strhnúť nech cely .Alebo skus pedikerku ci by Vám nepomohla ,tie dávajú take spony ale ci aj takýmto maličkým to fakt netuším.Bude to v pohode 🙂
@viestta ďakujem.
Zober ju k pedikerke ona jej to pekne vystriha, lekárka s tým neurobí nič. Moja neter s týmto problém a pedikarka jej to dala dokopy👍
@hors ďakujem,dúfam jej to nebudú trhať 😔
Dajú masticku
Toto je trhať nebudú, možno jej kúsok výstrihnu
Nie, jej urcite nie ona ma mini nechticky mäkucke
Jej to pekne ostrihnu pod tým .Neboj bude to o.k
Ďakujem vám za odpovede pomohli ste mi.🥰
Držím palce 😉
@hors ďakujem😇
Pedikerka porieši, aj môj malý mal zarastené, zatiaľ doma je dobré natierať etanolom a betadinom, stiahne to pekne zápal a trošku palcek odpuchne
Volala som k obvodnému... vraj to chirurg vystrihne...chcem sa spýtať bolo by menej bolestivé ju odniesť ja pedikúru alebo k tomu chirurhovi?
Určite jej to chirurg nevystrihne, naša dr vravela,že sa to tak malym deťom nerobí a nerieši to ani problém, moja sestra mala 3x stahovany a vyrezané nech a zarastal stale, pomohla až špona od pedikerky, určite je to menej bolestivé u pedikerky
Tak bolet to bude aj tak aj tak ale pokiaľ pedikerka vie to spraviť malému bábätku išla by som tam .Ale nie hoci jakej pedikerke ale lekárskej .Kde je všetko čisté dezinfekčné.Ak to nepomoze potom už len chirurg ale pedikerka to vie pekne spraviť u dospelých ,skus sa spýtať ci ta vezme .
@hors ano volala som s nou. Dakujem 😊😊
Natrieť framykoinom,zatiaľ

Podľa mňa ma zarastený nechtík