icon

Čo má dcérka s nechtom?

17. feb 2022

Ahojte. Neplače ked jej to chytím. Iba to má taketo škaredé a nevyzerá to ani na zarastenie. Má 6 mesiacov

hors
17. feb 2022

Podľa mňa ma zarastený nechtík

autor
17. feb 2022

@hors ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
pribinak
17. feb 2022

Uff to ju musí bolieť

autor
17. feb 2022

@viestta ďakujem budeme to riešiť

autor
17. feb 2022

@pribinak neviete náhodou ako to riešia lekári??

viestta
Odpoveď bola odstránená
hors
17. feb 2022

No to treba chirurgický vystiknut tam kde to zarasta .Mne osobne museli strhnúť nech cely .Alebo skus pedikerku ci by Vám nepomohla ,tie dávajú take spony ale ci aj takýmto maličkým to fakt netuším.Bude to v pohode 🙂

autor
17. feb 2022

@viestta ďakujem.

jjanulienka
17. feb 2022

Zober ju k pedikerke ona jej to pekne vystriha, lekárka s tým neurobí nič. Moja neter s týmto problém a pedikarka jej to dala dokopy👍

autor
17. feb 2022

@hors ďakujem,dúfam jej to nebudú trhať 😔

pribinak
17. feb 2022

Dajú masticku

pribinak
17. feb 2022

Toto je trhať nebudú, možno jej kúsok výstrihnu

hors
17. feb 2022

Nie, jej urcite nie ona ma mini nechticky mäkucke
Jej to pekne ostrihnu pod tým .Neboj bude to o.k

autor
17. feb 2022

Ďakujem vám za odpovede pomohli ste mi.🥰

hors
17. feb 2022

Držím palce 😉

autor
17. feb 2022

@hors ďakujem😇

mer12
17. feb 2022

Pedikerka porieši, aj môj malý mal zarastené, zatiaľ doma je dobré natierať etanolom a betadinom, stiahne to pekne zápal a trošku palcek odpuchne

autor
18. feb 2022

Volala som k obvodnému... vraj to chirurg vystrihne...chcem sa spýtať bolo by menej bolestivé ju odniesť ja pedikúru alebo k tomu chirurhovi?

mer12
18. feb 2022

Určite jej to chirurg nevystrihne, naša dr vravela,že sa to tak malym deťom nerobí a nerieši to ani problém, moja sestra mala 3x stahovany a vyrezané nech a zarastal stale, pomohla až špona od pedikerky, určite je to menej bolestivé u pedikerky

hors
18. feb 2022

Tak bolet to bude aj tak aj tak ale pokiaľ pedikerka vie to spraviť malému bábätku išla by som tam .Ale nie hoci jakej pedikerke ale lekárskej .Kde je všetko čisté dezinfekčné.Ak to nepomoze potom už len chirurg ale pedikerka to vie pekne spraviť u dospelých ,skus sa spýtať ci ta vezme .

autor
18. feb 2022

@hors ano volala som s nou. Dakujem 😊😊

macikovaiveta
18. feb 2022

Natrieť framykoinom,zatiaľ