Čo môžu byť tieto vyrážky ?

seva22
31. jan 2020

Žienky, viem, že mi asi nebudete vedieť stanoviť diagnózu, skôr ma zaujíma váš názor, resp. skúsenosti. Nestretli ste sa osobne s niečím takým (viď fotografie)? Nemali aj vaše bábätká takéto vyrážky? Za ako dlho zmizli? Dcérka má 11 mesiacov, momentálne jej ide ďalší zub, a tieto vyrážky ma tretí deň a iba na jednej polovici tváre a stále pribúdajú. Navyše na tej strane ju trápi aj uško. Myslíte, že to nejako súvisí? Ďakujem za názory ❤️

evalin88
31. jan 2020

Ma ich aj inde na tele ??? Nam tak zacali cez leto ovcue kiahne, prve 3 dni to vyzeralo neako takto, bolo ich len par. Este svokra vyhlasila ze to su potnicky. Dalsi den uz mal aj na hrudi a na pohotovosti povedali ze kiahne. Maly mal nieco vyse roka, a neviem o tom ze by sme boli s niekym nakazenym v priamom kontakte.... ale znasal to velmi dobre, nemal teploty ani sa neskriabal.

seva22
autor
31. jan 2020

@evalin88 nie,inde.ich nema...ale.zvlastne je,ze.niektore.aj zmizli a vysli nove inde...ale.dakujem za tvoju reakciu a skúsenosť!!! Budem ďalej cakat co sa z toho vykluje/nevykluje🤷

zuzana1333
31. jan 2020

Neviem.presne ale moja ked je idu zubky zakazdym.sa jej spravia vyrazky bud na ritke alebo tvari, ked sa zubok prereze zmiznu...skus sa poradit s doktorkou..

lenadka
31. jan 2020

@seva22 poradiť ti neviem, mojim deťom sa tiež občas urobili a za pár dní samé zmizli. Čo chcem napísať je že tie líčka má rozkošné, krásna ako bábika. 😍 Nepapala niečo nové, nejakú potravinu čo doteraz nemala? Možno z jedla.