icon

Čo na boľavú a zapálenú cikuľku a ritku u 3,5 ročnej?

kubkomatko
4. apr 2015

Už tretí týždeň sa trápime so zapálenou cikulkou a ritkou u dcérky... Pred týždňom sme boli aj u dr., zápal nemá, vraj nejaké plesne alebo niečo podobné, dala nám masť candibene a sprchový gel Lactovit , ale mám pocit, že jej to nezaberá. Neplače,nekričí od bolesti, len sa jej nesmiem dotnknúť pri umývaní,natieraní...

Strana
z2
grossmann
4. apr 2015

moja je mensia - ma 1,5 roka, no mla uz kvasinkovu invekciu v ustach a na zadku, zabral Imazol ....uplne super, po 2dnoch nic...aj teraz ked jej idu zuby m agresivnu stolicu/moc a vystipe jej zadok, vecer natriem a rano je vsetko ok...

zamilion
4. apr 2015

Imazol krem-pasta teda nie mastny krem

kubkomatko
autor
4. apr 2015

Ďakujem baby, určite niečo vyskúšame, a popasujeme sa s tým... Potom dám info čo nám zabralo... Ďakujem vám všetkým, aj za povzbudenia 🙂

waelka
4. apr 2015

Betadin mydlo ( hnedy plastovy obal) vobec nestipe, pouziva sa aj na pooperacne rany, umyt a natriet imazol krem pastou. Poradil nam urolog, vyborne zabralo 🙂

majulino
4. apr 2015

@kubkomatko skus pytiol to jedine mi u malej zabera u maleho to bola rybacia mast

ivet1371
4. apr 2015

Spodné pradlo žehlit a umyvat v repiku mastit imazolom

monika0612
5. apr 2015

@kubkomatko Moje deti mali ptoblém práve z džusov. Nám sa to aj dosť často vracalo, kým som Prišla na to čo to spôsobuje. Tiež som skúšala všetko možné, nakoniec pomohlo dáť studený obklad na 2-3 hod. a potom jemne potrieť tým framikoinom v tenkej vrstve.

evitka83
5. apr 2015

@mia501 ahoj prosim ta, kde si zohnala ten gel na umyvanie? Lekaren ci drogerka? Dakujem

mia501
5. apr 2015

@evitka83 cez net som objednavala ale mali by mat aj v lekarni, u nas nemali iba pre dospelych

luba41
5. apr 2015

umývať len čistou vodou, zlahka osušiť, natierať kokosovým olejom..spodné prádlo vyláchať v octovej vode a viackrát v čistej vode..dbať na primeranú hygienu..

lunkaevka
5. apr 2015

U nas vzdy zabere rybilka-rybacia masticka ,staci tenka vrstva ...

kubkomatko
autor
5. apr 2015

@majulino pityol nám vôbec nezaberal, a ináč v lekárni mi povedali, že nieje vhodný pre deti do 10rokov, iba som sa vyhovorila, že to potrebujem pre seba.. 🙂

majulino
6. apr 2015

@kubkomatko ja som sa pytala detskej dr. Vravela ze uplne v poho pokial jej ho nedavas dovnutra ale iba zvonku

pe
8. apr 2015

mojej dcerke sa toto objavi ked spapa vela sladkeho, alebo niekedy ked ma dlho pancusky a spoti sa, tak sa jej zapari "vsetko", vyborne nam na to zabera Bepanthen, hned po vecernom sprchovani, jej tie cervene miesta natriem a jej to hned ulavi a ukludni a cez noc to vacsinou prejde, ak nie natriem este aj cez den, takze odporucam este pripadne to sladke odsledovat...

kubkomatko
autor
9. apr 2015

Tak žienky, skončili sme na antibiotikách... Kedže nič neprechádzalo, po rozbore moču zistili, že malá má stafylokoka, takže paráda 😖

25daniela
9. apr 2015

Mne vzdy zabera imazol, tak to vyliecte,
nie vzdy zaberaju bezne kremiky na bezne vyzerajuci problem, zrejme to je vaznejsie..

kubkomatko
autor
9. apr 2015

@25daniela máme predpísaný framykoin a sumamed tak snád už zaberú, lebo už sme všetko možné poskúšali a nič.

katka1981
9. apr 2015

@kubkomatko, sumamed ATB, naco prosim ta na tu pisulku??? To tabletky? Aha uz vidim ze ma stafilokoka, pisem ti do spravy

Strana
z2