icon

Čo na bolesť hrdla u štvormesačného bábätka?

evitka83
11. júl 2020

Kocky, co na bolest u 4 mesacneho drobca? Tecie mu z nosa a vzdy ked prehltne, zacne strasne plakat. Nechce ani papat. Je dojceny. Teplotu nema zatial. Starsia segra je chora tiez, chytil to od nej. Dakujem

nikpa
11. júl 2020

@evitka83 kalciovy sirup môže, su aj ochutene vanilkové, ja som davala do odstreknuteho mlieka. Ten klasicky neochuteny mi nechcel za ten svet prehltnúť, drhol sa s nim, vypluval, ked som ho ochutnala, aj mňa naplo.

zuzikak
11. júl 2020

ak chcete liecit, urcite najskor skuste neochuteny kalc.sirup. Ten ozaj lieci, tie ostatne su len taka "pochutina" a nemaju tolko ucinnej latky. Ak babo moc place, kombinujte s nurofenom. Ine na hrdlo u tak malickeho velmi nevymyslite. Mozno este na lyzicku pomalicky nejaky cajik z lekarne vhodny na dany vek.

nikpa
11. júl 2020

@zuzikak účinná látka Citrát vápenatý tetrahydrát - obsah v 100ml / 11,48g. Hodnoty rovnaké s príchuťou aj bez.

evka94
18. júl 2020

@evitka83 SOS sprej od LR !!! Mna bolesť prešla za jeden deň...obsahuje 83% aloe vera + 12roznych bylín...mimo to sa Vám doma Zijde na mnoho dalších problémov takze sa oplatí mat ho doma. My používame na odreniny, rezne rany, sople, bolesť hrdla, zúbkov, akné, ekzém atd atd...kľudne pošte sprabu ja si sama objednávam alebo ak máte otazky