Čo na soplíky?
Chcem sa poradit, co davate svojim detickam ked maju sopliky?? Aby som to upresnila iba sopliky, ziadne kaslanie, ani teploty... Ja vacsinou nasadim sirup Sinupret len sa mi zda ze nejako to moc nepovoluje, teda sopliky nam potom uz vyrazne netecu, su take hustejsie,ale mam pocit ako keby ten nos bol stale plny alebo lepsie povedane upchaty. A este by som poprosila poradit nejaky sprej do nosa co naozaj zabera alebo vam pomohol. Dakujem za odpovede.
Kvapky Kaloba su skvele. Kol.stribro odporucam z planetanatur.sk, oni ho priamo vyrabaju.
@lucimax prosím vas ta Kaloba je na co
@superholka77 na zadné sopliky. Sú to bylinky, najlepšie skúsiť..
@nell77 dobry den, prosim vas ako kvapkate to koloidne striebro do nosa nosa?
Kolkokrat denme kolko kvapiek? Mam 5 a 2,5 rocneho syna, zadna nadcha hlavne, terar mladsi zacina opat soplit. Dakujem.
@tothovalucia89 poprosim vas ako je to s tym striebrom davali ste do nosa ??? Pomohlo a ale dakujem ….
@tanika nedavala som lebo neviem davkovanie
@tothovalucia89 dakujem ja este tiez nie

Ja som vyskúšala mojej ročnej maličkej na radu mamičky tu z modrého koníka dať pár kvapiek materského mliečka (je to samozrejme rada pre maminky, ktoré ho majú) a za pár dní bolo po soplíkoch, popri tom sme najprv noštek odsali. Toto zabralo už vtey, keď mala len pár mesiacov a Nasivin ani Pamycon nezabrali... Takže kým kojim, budem pri soplikoch dávať pár kvapiek materského mlieka do odsatého nošteka.