Čo pomáha na molusky u detí?
molusk mam doma, ale chcem skusit este nieco menej chemikalne
no ja som bola s dcérou na kožnom, tam jej to zoškrabovali a poviem ti, že aj tak sa jej to vrátilo, potom som jej dávala molusk, ale iba párkrát a potom som ju kúpala v soli kawar (nájdeš v kauflande) a potierala každú jednu betadinom a na to som dávala ešte potom imazol krém pasta..je to beh na dlhé trate a strašnú trpezlivosť treba pri tom..držím palce..
U syna pomohol Duofilm
ja som bola so synom na kožnom, mu to vyškrabávali 2 krát a už sa mu to nevrátilo.
vidíš a ešte som ti zabudla napísať, že brala ešte niečo na imunitu, neviem ako sa to volalo, lebo molusky máš pri oslabenej imunite aj..čiže určite niečo na podporu imunity kúpiť, ak si spomeniem, čo brala, napíšem ti
U nas len zakrok na chirurgii zial :(
Betadine. Potierat niekolkokrat denne. Zmizli uplne
U nás nepomohli žiadne vodičky ani mastičky od kožnej. Lieky na imunitu bral syn vyše polroka. Párkrát to synovi vyškrabovala no mám pocit že to bolo ešte horšie. U nás zabral propolis. Ráno a večer si to potieral, ak bol celý deň doma tak aj viackrát denne. Propolis vysušil molusky a potom samé odpadli. Trápili sme sa asi 8mesiacov, no ako sme začali s propolisom tak cca do dvoch týždňov bol pokoj
vidíš a ešte som ti zabudla napísať, že brala ešte niečo na imunitu, neviem ako sa to volalo, lebo molusky máš pri oslabenej imunite aj..čiže určite niečo na podporu imunity kúpiť, ak si spomeniem, čo brala, napíšem ti
@zuzacka16 prosim napis co to bolo na imunitu

Bohuzial, len osetrenie na kožnom zabralo.