icon

Čo pomôže na afty v ústočkach ročnej dcérky?

dankapap
3. nov 2012

ahojte-mala-1r.- ma v ustockach afty-na jazyku a zacina sa jej to davat na podnebie-uz treti den jej to vytieram gelom-KAMISTAT -aku mate skusenost-a co pomohlo vasim detom?dakujem

Strana
z2
lyenka
25. dec 2012

B-komplex kvapky ( brat ich ale dlhsie, nie len do zmiznutia aftov ) cisty C vitamin, najlepsie z DM-ka, probiotika, ustny sprej sorex

sosovica
25. dec 2012

mi sme mali Nizoral tabletky a s tym ste to potierali

nikolka2
25. dec 2012

ja mam afty uz 20 rokov ,,mne pomaha B- komplex aj nizoral ,,,pre babetko asi by som volila len B -vitamín .. juj urcite to stipe a je to neprijemne ....ja viem o com pisem ,,skore uzdravenie 🙂

dankako
25. dec 2012

Ked mala dcerka afty, tak mi doktorka dala fialovu vodicku, davala som B-komplex, Ryboflavin a C-cko. Pomohlo...

pingu1
25. dec 2012

vitaminy a hlavne jej neoblizuj lyzicku. moja mala mala afty z toho ze som jej oblizla lyzicu ked som ju krmila

dadkaa
25. jan 2013

vitaminy ako pisu dievcata a nam velmi pomaha homeopatikum BORAX, po 2 dnoch je po aftach

kacena4
25. jan 2013

predchadzat - nedavat mlieko, zhorsuje afty, ci kysle napr. rajciny

elvira12
17. jún 2013

My sa aftami trapime tiez. Picham mu B12 injekcie, staci 2-3 dni a vytieram genciankou. Doporucujem na podporu imunity imunoglukan PH24, vit.B vo zvysenej miere (Nutrolin B = tu pozor na zapchu! alebo Cebion multi). Cumliky a sosaky od flasky sterilizovat/vyvarat....
Nenutit papat nic, ked je dieta hladne, vypyta si... Hodne tekutin - pozor na kysle! vratane ovocnych vyziv pre obsah ovocnych kyselin-potom to dieta hrozne boli...

zuzka38
17. jún 2013

zubar

katkapal86
17. jún 2013

štvrť tabletky pyridoxinu. Nám to zabralo 🙂

ivik16
7. mar 2015

Baby kolko toho boraxu davate keď mame 2mesačneho synčeka?Lebo nam to nezabera akosi...už bude mesiac a nie a nie sa toho zbaviť, fialovu vodičku už aj doktorka nam zakazala bo až z toho vracial:(No a mame aj C vytamin aj tým praškovým cukrom som vytrela, len neviem ako to mam až do krvy mu zodrať či ako s tým cukrom,ktora ste to skušali poradte prosim:(

tortelinka
7. mar 2015

môj syn mal afty nedávno,boli sme u lekára, dostali na predpis takú emuziu, zmizlo po pár dňoch..určite nie cukor !!!!veď afty sú kvasinky a cukor ich iba množí, ak vytierať, tak sódou bicarbonou

silvinka01
31. okt 2015

Baby ako silno Treba afty vytierat. Moja mala ma 1r a 9 m a skoro 4dni sme teplotovali mam taku zarobenu vodicku hnedu zlekarne a ked jej to tym vytieram tak az krvicka je na gazovom tamponiku ....ako casto sa to ma vytierat je mi jej strasne luto ked vidim ako ju to boli. Nechce ani papkat a aj menej pije. Mamae aj ATB lebo mala aj cervene hrdielko a vtedy mala len 2afty teraz ich jasi 7a kto u este okolo zubkov . Nema este vsetky zubky a akurat sa jej este tlacijeden zdola .... Tak ako to vytierate baby mna ked vidi s tamponikom a flastickou malinka hned uz place

Strana
z2