icon

Čo pomôže na silný dráždivý kašeľ u 3-ročného dieťaťa?

Včera o 15:24

Mamky čo mám dať 3 ročnému dieťatku na silný drazdivy kašeľ? Berie antibiotiká, chytil niečo zo škôlky. Ale kašle pomaly každé 3 minuty 😢 bral Mucosolvan ale mám pocit že je to ešte horšie.

janickadr
Včera o 15:48

@anonym_autor Na drazdivy kasel Mucosolvan nie je, naopak, moze kasel zhorsovat...

autor
Včera o 15:50
@janickadr

@anonym_autor Na drazdivy kasel Mucosolvan nie je, naopak, moze kasel zhorsovat...

@janickadr čo teda mám dať? Kašle uz skoro každú minútu. Úplne hrozne to je. Sa bojím aby sa niečo nestalo

anonym_bbb191
Včera o 16:09

urobila by som cibulový sirup a stoptussin
zvlčovač vzduchu a rozkrojenú cinulu na spanok pri hlave

antonka
Včera o 16:18

Na suchu kašeľ ja používam Tymianový krém na hruď a medzi lopatky, plus tri krát denne nôžky do teplej vody namočiť po členky spolu s olejčekom (mám 31 bylín) zároveň inhaluje

x_mery_x
Včera o 18:21

Ditustat je zazrak, tiez maly maval tskr kasle, bol to masaker, bravcovu mast na hrudnik, ale nam velmi aj pomaha nasonex, ale to je kortikoidny sprej, mozno vam bude vediet dr.zajtra predpisat.

anonym_cfb9c6
Včera o 19:03

@anonym_autor okrem spomínaných, teplý tymiánový čaj s kvalitným medom, citrónom a štipkou cejlónskej škorice. Pri silnom záchvate kašľu podať lyžičku kvalitného medu.

dzulli1980
Včera o 20:37

Daj dieťaťu čosi na suchý kašeľ (Paxeladine/Tussin) + antihistaminiká ... na cibuľu, Stoptussin pozor, ak nemáš overené, u nás fungujú úplne opačne, kašeľ ešte zhoršujú ...

denisa58
Včera o 21:00

@anonym_autor skuste studeny vzduch otvorit mraziak a prilozit hlavicku ak prestane kaslat mate laringitidu …a to vam pomoze len doktor
Syn to mal tak isto vcera to zacalo a dnes rano hned sme sli k doktorke spravili dychanie ciste doktorka vstrekla ventolin 2xvstrek a poslala nas na chvilu na vzdch a kasel prestal tak dnes len okna otvarame zatvarame predpisala mu cipky dithiathen a ventolin sprej