icon

Čo pomôže na tvrdú stolicu?

roselyn
23. aug 2015

Co by malo jest, pit? Viem, ze vela cerstvej ovocia a zeleniny, ale mala nechce zjest ani za nic, tak len varene.

emma_932
23. aug 2015

nasa dr radila hruskovy dzus nalacno a olivovy olej. Prip. nejake probiotika...

inetta
23. aug 2015

Probiotika, hrusky, slivky, kludne v kompote. V DMku maju slivkovy dzus v sklenenej flasi, vyhybat sa bananom, ryzi. Pit vela tekutin, polievky. Tento problem mavame 🙄 drzim palce aha a teraz aj cerveny melon. Ten je super. Mozno ti to zje.

monikasun
23. aug 2015

prebioticka vlaknina od firmy Valosun...nam pomohla,na odporucanie gastrologicky...

katarina644
23. aug 2015

ahoj, mame s tym problemy od narodenia, cize pat rokov. vyskusane vsetko, nic nepomaha. takze treba sa s tym akurat tak popasovat.

gabyvt
23. aug 2015

Každé ráno začať pohárom teplej vody s citrónom, aby sa naštartoval organizuzmus a až približne po pol hodinke raňajky, u nás to zaberá.

tinka1987
23. aug 2015

Ovsene vlozky, odvar z nich, odskusane na sebe aj deturencoch

filiatko
23. aug 2015

Nastruhane jablko so skoricou cucoriedkovy kompit jablkova stava

rajna
23. aug 2015

Nám pohoblo mixnúť nejaké ovocie so stopercentnou šťavou (jablko,hruška) a do toho 1-2 sušsné slivky

jajurka
23. aug 2015

vela vlakniny, ale pozor, aj vela vody, lebo bez nej to ma opacny efekt.. mne osobne napr. po porode pomohli susene slivky, marhulovy a slivkovy kompot.. a to ovocie a zelenina mozu byt aj varene, varom sa vlaknina nestraca 😉

devicka
23. aug 2015

ahoj. hlavne ak už je zápcha, vylúčiť všetko červené ovocie aj zeleninu a červené čaje. kým sa to neupraví 🙂

katulienkamoja
23. aug 2015

Nam velmi pomahla jogurt probia

simsalabim
23. aug 2015

Ovsena kasa, jemne vlocky uvarit vo vode na kasu, dochutit kakaom, medom, dzemom, ak treba a pridat ovocie. U na jedine funguje toto.

kredog
23. aug 2015

Ahoj u môjho syna pomohla jedine ovsená kaša, olivový olej na lyžicu rano a večer, nič viac. Vločky som mu najprv varila v mlieku, kým si nezvykol na ich chuť, teraz, kludne i vo vode. Pýta si ich sám, tak si zvykol na kašu. Ale pozor, my s mužom sme ju jedli s nim, aby videl, že jeme to isté, inak by si na ňu nemusel zvyknúť.

niky21
23. aug 2015

Aj Hylak pomáha, len neviem od akého veku sa môže . Ale to sú tiež len probiotiká..

diusik
23. aug 2015

Duphalak - nam predpisala dr

langac
23. aug 2015

Ovsene vlocky v bielom jogurte activia..to zabera u mojho maleho. Alebo potom slivka. Slivkovy kompot nedavam kvoli cukru. Na mna ma dobre ucinky zavarana cvikla.

stepanka274
23. aug 2015

Struhana mrkva s par kvapkami oleja

maca283
25. aug 2015

Tablety zo zeleneho caju ale nie prehnat davku ako u dospeleho

babatkoo
25. aug 2015

Ovsena kasa, slivky

dadulkaf
25. aug 2015

Nám radila doktorka harmančekový čaj a pomohol.

kankam
25. aug 2015

Ovsene vlocky drvene,jemne, ja som malej zamiesala do jogurtu a ked sa rozpustili pridala na vrch kukuricne lupienky.Maskovat do vsetkeho do polievky dokonca aj do prazenice som davala a davam.Treba sa vyhybat kakau,dokonca aj granku a nesquik napojom,to zapeka.

kvietocka33
25. aug 2015

Moj syn (5rokov) ma s tym problem od narodenia.ma tak tvrdu stolicu ze skoro v kazdu ma s krvickou a cisto ako kozie bobka.skusali sme vselico a nic nepomaha