icon

Čo pomôže na zaparený zadoček?

eraa
3. okt 2014

Ahojte maminy Prosim poradte mi pri zaparenom zadocku Moju babulu akosi prehana a zaparila sa jej ritka,,ma ju celucervenu a zacali sa jej tvorit cerstve flak akokeby masite Vzdy som pouzivala aj pri predchadzajucich detoch rybiu pastu z lekarne a ked bolo zle tak sudokrem Ale sa to zhorsuje,tym ze ju prehana, vzdy ju aj poumyvam, vymastim Dakuje za Vase rady k.

Strana
z2
lucifera
4. okt 2014

Poriadne umyť a natrieť olivovým olejom, ak to neprejde tak rybacia masť alebo hore vyššie spomínané maste Imazol a pod....a ešte nechať poriadne vyvetrať...predsa len, plienka sama o sebe riadne zaparí zadok a pod

carmenka123
4. okt 2014

ahoj najprv poriadnem poumyva zadocek cistou vodou bez mydielka samponiku a podobne my pouzivame kremik IMAZOL strasne nam pomaha najme na zapareniny

monika0612
4. okt 2014

Ahoj. My sme pri zaparenom zadočku použili genciánovu violeť. 2x do dňa potrieť a vetrať.

nutrimas
7. okt 2014

@eraa
Zbytocne netreba drazdit citlivu detsku pokozku vyrobkami so syntetickym obsahom. Odporucame prirodny kokosovy olej extra panensky, prip. spec. na tento problem je urceny prirodny levandulovy zasyp, ktr. je urceny pre deticky uz od prych dni po porode. Levandula sama o sebe ma velmi pozit. ukludnujuce ucinky na pokozku (nielen), aj vo forme kvetovej vody je mozne strieknut par kvapiek a nechat vysusit na vzduchu. Zadocek co najviac vetrajte, castejsie prebalujte a umyvajte len cistou vodou, bez parfum.utierok.
V nasej ponuke mame pestry vyber detskej prirodnej kozmetiky oblubenej ceskej znacky Nobilis Tilia, radi Vam pri vybere poradime.
http://www.nutrimas.sk/Levandulovy-puder-zasyp-...

Strana
z2