icon

Čo použiť na zmiernenie zápachu u 11-ročnej dcéry ?

hanka2121
6. feb 2020

Dievcata,uz neviem co mam robit moja 11 rocna dcera par dni do mesiaca smrdi...no ze "des".Rano ide do skoly,normalne dezodorart- skusali sme vselijake...a poobede ked pride a otvori dvere- ten hnusny stiplavy zapach,- cely byt je toho 😪.Aj ona je z toho nestastna,vravi,ze to niekedy citi,niekedy nie.Bojim sa,ze v skole jej niekto povie,ze smrdi...Poradte,co mame skusit 😉

Strana
z2
hanka2121
autor
7. feb 2020

@modrykoniicek Niekedy si pripadam ako trafena,ze to tak riesim.Presne mam kamarata- robi top managera a presne toto.Stretla som minule jeho 14 rocnu dceru v obchode- najskor som ju " zacitila" ani som ju nevidela...otocim sa a ona- ako cez kopirak- smutne aspon podla mna je,ze ju mam ,resp.ich takto zaskatulovanych 🙄

maja2039
7. feb 2020

@hanka2121 nesmrdí, len sa viac potí prichadza do puperty nič sa stým neda robiť o chvilku začnu aj vlásky masnieť častejšie 😔

eliska13
7. feb 2020

@hanka2121 je to už taký vek aj syn sa začal vtedy potiť kúp antiperspirant myslim, že na to lekárku netreba.Vlasy sa jej už budú masti, na tvári vyrážky😅

denisa098
7. feb 2020

@hanka2121 zamyslite sa čo ma oblečené keď ju cítiť, moja mala jeden nádherný svetrík a hold bolo to z neho, nie choroba, už leží len v skrini, v inom oblečku nikdy problém nebol,ziadne smrdkanie.

Strana
z2