icon

Čo robiť, keď dieťa dostane horúčku pred odletom?

24. mar 2024

Ahojte co by ste robili keby par hodín do odletu dostane dieťa horúčky 😪áno viem zdravie len jedno, za storno nedostanete nič, čiže všetko do luftu. Baby naozaj iba nornalne odpovede dosť som zničená 😪

Strana
z2
hugigugin
24. mar 2024

Choroba je opodstatnený dôvod storna dovolenky, ak maš poistenie stornopoplatkov dostaneš nejaké peniaze späť. Budu odratane poplatky určite. Treba čítať zmluvu a komunikovať s CK.

muchotrafka298
24. mar 2024

Pokial mas cestovne poistenie, ktore pokryva storno dovolenky a tiez potvrdenie od lekara o chorobe, tak je moznost dostat naspat aspon nieco.

blondiee83
24. mar 2024

Ty si musíš poznať dieťa lepšie ako my. Napr.moje deti teploty nemavaju, jedine nejakú zvýšenú. Takže ja by som dala sirup a sla na dovolenku. Ale ak by som mala dieťa, ktoré bežne teplota zloxi na 4-5dni do postele, tak by sme zostali doma... podľa tohto by som sa rozhodovala

autor
24. mar 2024

@blondiee83 Maximálne 2 dní vie byť taká, aj keď ma žalúdočné veci a tak. Včera mala teplotu a dneska zvýšenú, veľa oddychuje

ajajaj00
24. mar 2024

storno dovolenky asi nemate zaplatene vsak...ma aj kasel alebo sopel ci len teplotu?

autor
24. mar 2024

@ajajaj00 Len teplotu 🤷‍♀️Nie minuli rok sme mali a tento rok proste som neriešila ach bože

ajajaj00
24. mar 2024

kedy letite?

autor
24. mar 2024

@ajajaj00 Ráno 🫣😭

petamich
24. mar 2024

aku ma horucku? 40+? asi by som nikam nesla, ak 38 a hovoris, ze zvycajne je po dvoch dnoch fit a nic ine jej nie je asi by som sla, ty si poznas dieta najlepsie

autor
24. mar 2024

@petamich och 40 nie, 38 mala pred spaním.

hugigugin
24. mar 2024

Potom zle píšeš, nie že nedostaneš, ale nemáš storno poistene. Nemáš ani cestovné poistenie, niektoré to zahrňuje.

lenicka298
24. mar 2024

Hmm, asi by som to zvážila podľa toho, z čoho je tá teplota. Ak by bola fakt že chorá-sople, kašeľ, kiahne, šarlach, a mala by byť týždeň uplakana, tak by som riešila storno. Ak by to bola teplota, že idú zuby, alebo by nemala žiadne iné príznaky, zobrala by som lieky a riskla to. Ty si poznáš dieťa najlepšie, ako zvláda choroby a teploty. Moja je napríklad živá, bláznivá aj pri 40...

ajajaj00
24. mar 2024

raz mal takto aj syn ze pred cestou a rano mu nic nebolo..netesi sa moc?vies deti to inak beru ako dospely clovek..

ajajaj00
Autor odpoveď zmazal
autor
24. mar 2024

Manžel má uisťuje ze to bude okay on sa vždy snaží ma ukludnit. Mala lezi potí sa tak snáď to pôjde všetko preč

lossless
24. mar 2024

Zavisi aj aky typ dovolenky mate naplanovany (aktiviny oddych alebo lenosenie) a ci sa viete rychlo vratit ak bude treba.

titla
24. mar 2024

Nesla by som. Nikdy nevies ako sa to zvrtne. Navyse dieta moze byt infekcne a v uzavretom prietore ako lietadlo sa infekcie siria rychlejsie.

janai1
Odpoveď bola odstránená
mirage
24. mar 2024

@janai1 milá si

janai1
Odpoveď bola odstránená
banalu
24. mar 2024

Neletela by som s teplotujucim dietatom. Dostane febrilne krce v lietadle a co spravite? Lebo nahoda je blbec...
Nehovoriac o tom, ze ak ma chytene dutiny tak chuda dieta, caka ju peklo v oblakoch.
Dalsia vec, co ak sa jej to po prilete zhorsi, mate aspon cestovne poistenie co vam zatiahne pobyt v nemocnici ci navstevu doktora?

zuzanka.zuzu
24. mar 2024

1.letíte na poznavacku alebo k moru ležať? ak k moru tak jej to ešte môže pomôcť 😉

2.poistenie liečebných nákladov máte? ak áno, tak sa dáte v prípade zhoršenia vyšetriť priamo tam

nikpa
24. mar 2024

Uvidíš ešte co bude v noci. Kam letíte a aký dlhý bude let? Ak je to len teplota, nabalila by som lieky a dúfala, že to bude len obyčajná viroza.

mirage
24. mar 2024

@janai1 ako kedy

autor
24. mar 2024

@zuzanka.zuzu mame poistenie 🤗a ideme oddychovať je to nas aký deň si urobíme

princess59
24. mar 2024

Pokiaľ nemá chytené dutiny tak by som šla. Ak by mala veľkú nádchu alebo niečo podobné tak skôr nie, let by mohol byť katastrofa ....ak nebýva často chorá a teplota trvá väčšinou 1-2 dní tak pohoda. Kľudne to môže byť aj len cestovná horúčka lebo sa teší 🍀🍀 ak sa rozhodnete ísť tak si užite dovolenku

zuzanka.zuzu
24. mar 2024

keď ráno nebude mať 40 tak prajem príjemnú dovolenku 😉

autor
24. mar 2024

Ste strašne zlaté 🙏🙏🥳😘

blondiee83
25. mar 2024

Daj vedieť, či ste to zvládli 🙂

ankare
25. mar 2024

Ja by som nešla.