Čo robiť, keď dieťa dostane kakao do oka?
Nemate skusenost, prosim. Bezne s malou peciem stale, tak ako aj dnes. Mala rucky od kakaa a pretrela si oko, tak znovu. Isla som jej to umyt s namocenou vlhcenou. Mala kakao vnutornom kutiku. Samozrejme vyplachnut si neda, zakvapkat tiez velmi nie. Ako tak som jej to zakvapkala, stale to tam bolo. Teraz som zakvapkala a uz to tam nevidno, ale plakala pri tom(bez slz). S ruckami si trela oci. Nevidela som, zeby to vyslo. Ale nie je to tam. Mate skusenost co robit? Pohotovosti by som sa rada vyhla, asi aj tak nic s tym nespravia, lebo spolupracovat nebude.
Ahoj,trošku podráždené to má.samo sa vyplaví 😌
Keď to je kakaový prášok, a nie kúsok kakaa, tak slzy to vyplavia. Chvíľu to bude nepríjemné, aj po tom, čo sa to už vyplaví.
ked si spomeniem kolko travy,prachu a blaa sme mali v ociach ako deti a nikto nic neriesil . kde su tie casi ked ludia pouzivali viac rozum ako internet
Pohotovosť pre trochu kakaa v oku?? 😳 Kde sa podel zdravý rozum?
@nikpa vsak pise ze nejde
Normalne pojde spinkat a rano sa max zobudi s hnedou karpinkou. Oci maju samocistiacu schopnost zberat a vylucovat slzami necistozy z oka.
podľa mňa si jej to podráždila viac než bolo nutné 😀 nabudúce sa toho nechytaj ani ty a ani dcéra nech si špinavými prštekmi nejde do očí, to vyžmurká 😉
Presne na toto existuju slzy. Nerob paniku oko sa s tym vysporiada
@nikpa pisala som po prve, ze nechcem ist na pohotovost, treba citat s porozumenim. A predstav si, ze sam ocny mi povedal, ze by trebalo idealne prist k nim na pohotovost, lebo ked je to niekde prichytene, tak to samo vyjst moze a nemusi. Ked sa zmiesa kakao s vodou a vytvori sa hrudka. takze asi tolko k tomu. Nastastie som jej to vybrala s prstom z kutika
Za kazdu normalnu radu vam dakujem. A nabuduce budme k sebe navzajom viac ohladuplny. Nikdy by som ziadnej mamicke nekladla preto, ze sa boji o vlastne dieta. Aj ked by riesila somarinu. Mozno to bola somarina, mozno nie. Zlakla som sa. Nevidim na tom nic zle. Je to male babatko, ma rok. Bezne s nou takto peciem od malicka, ma to rada. Teraz si nestastne pretrela po ocku s rukami. Je ine, keby mala 3 roky. Je jasne, ze som sa zlakla, kedze takemu malickemu ani oko nevyplachnete. Aaaa teraz hned na rad dalsia skupina mudrlantiek, ci som normalne piect s rocnym 😅🤣🤣
Je to pekne autorka ze s tebou pečie.

Myslite, ze to vyjde slzami? Alebo nejako bezne pri zakvapkani?