Ako správne čistiť oči bábätku?
Ahojte ako sa to ma robiť keď ma bábätko zoči, pretrieť očka pocikanou plienkov. Pretrela som mu oči smerom z vnútornej strany von, niekoľko krát som mu takto pretrela oči. Potom mu mam tvar umyť vodou alebo to mam nechať tak účinkovať ? A ako sa robí ten odvar čistec a ako ho pretrieť s tým ? Ďakujem
Radsej zisti preco je tvoje babatko nepokojne, ci ho boli brusko, ma vetry, je hladne, unavene alebo je mu horuco.
Pocikana plienka ani jedno z toho neodstrani a je uplne jedno ci budes umyvat tym alebo inym smerom. Ak si to nahodou doteraz nevedela, zijeme v 21. storoci, na tieto bludy zo stredoveku hadam neveri nikto komu bol vydany OP.
Omg, to si vážne pretrela dieťaťu očká pocikanou plienkou? 🤦 Vážne veríš na tie bludy, že to pomôže? 🤦
Fuj, umy mu to preboha a seba tak očisti uvidíš ako sa ti vyjasní. Ja teda dokážem pochopiť kadečo ale experimentovať na bábätku je nad môj pochop
@vanilkovazmrzka niekto na neho škaredo kukol a dieťa je urieknute či čo. Vitaj 18.storocie.
A ešte napíš, že dieťa dáte pokrstiť.
Inak to nemusíte robiť, lebo plienka ma u teba väčšiu moc ako Boh Otec a modlidba k nemu.
Uz ked velmi chces a veris dobre kazdeho osobna vec najdi si nejaku pani co to bude robit na dialku a nemusis dietatu utierat oci mocom..
Niekedy je placebo efekt velmi silny 🤷🏻♀️
Moje nervy! Očuraj decku oči a nechaj pôsobiť !! Fuj dogrcam sa
A dieťa je možno nepokojné lebo je hladné smadne alebo sa chce nosiť na rukách
Ako vieš ze dieťa dostalo z očí?
Aj olizat odporucaju a zasadne az po pretreti...
Je to hovadina na dvanastu.babetko je mrzute lebo bolo pravdepodobne v neznamom prostredi s naznamymi ludmi prepodnetovana nervova sustava takyto zazitok niekedy nedokaze spracovat tak je nervozne..treba ho ukludnit tlmene svetlo zemite farby blizkost mamy pomala manipulacia..
Kuffova rodina?😂😂
To sa nerobi ocikanou plienkou. Musis strcit susedovi prst do riti, 3x za sebou odriekavaj: drbe mi, drbe mi, drbe mi. Nasledne prst olizes. Do 2 hodin dieta nebude ani zoci, ani voci.
A neospustim si este trosku edukacie. Pise sa "z oci", pretoze sloveso zoci, je synonymom k slovesu zabada
ja mám vlastnú skúsenosť. šla som ku kaderničke a cestou pri prišlo zle, úplne ako keby deku na mňa niekto hodil.. sadla som na kresielko a čakala som kedy prídem na rad… z vedľajšej miestnosti vyšla kozmetička ktorá ma nemohla vidieť keď som došla ani keď som tam sedela- a reku pani, bolí vás hlava a je vám ťažko? cítila som že niekto s takou energiou došiel… potom sa ma spýtala či mi môže pomôcť. a ja reku že ďakujem ale že ja na také neverím. a ona že nevadí, aj tak skúsi keď jej dovolím… no a hádajte ako to skončilo? presne tak, o pár minút mi to prešlo. len neviem čo mi robila, mala vodu a zápalky…
Ocikanou plienkou nerob, ešte mu ubližiš, ked si mysliš že je urieknute, ten čistec je lepši sposob. Odvarom pošuchať ručky, zatylok ... Naštuduj si presny postup.
@biba_18 zapalila 3ks zapaliek a nechala ich vyhoriet a hodila do pohara s vodou.s tou vodou sa ma umyt tvar..
Btw,ten cistec je caj a bezne sa predava xy rokov v lekarni,este moja babka ho kupovala a ked jej bolo tazko ho pila,neviem preco tu robite z toho posmech,je to normalny bylinkovy caj!🤦♀️
@autorka,urob ten caj ak si myslis ze dietatu daco je,neublizis nim nijako.daj ho do vane,dieta v tom poumyvaj smerom von od tela.babka mi vravela,ak voda bude kalná,tak stiahla z cloveka "to zle".babka pri tom vzdy hovorila:nech vsetko zle odide prec.normalne si v tom umyla tvar,aj to pila.
@stanulienkat noooo, možno by bolo lepšie namiesto suseda "použiť" priamo starého Kuffu...to by už len malo účinok! Fuj, až mi prišlo blivno...
,, vytiera,, sa stredné oko dlaňou nie oči. V cisci len dieťatko opláchni.Normalne ho okup ako bežné a umyté ho splachni cistcom, aj hlávku ale do prázdnej vane a neháj postáť a uvidíš ci bude kal, usadenín alebo nie
@simona92101 neviem čo robila lebo ma to vtedy nezaujímalo… a potom keď odišla a uľavilo sa mi, uz som za ňou nešla… odvtedy sa takýmto veciam nevysmievam ( teda ani predtým som sa nie, ale proste uz ani nekomentujem keď to niekto prezentuje…)
@biba_18 a normalne logicke vysvetlenie, ze ti napr. klesol tlak a potom co si si sadla a oddychla sa to upravilo, ta nenapadlo?
@simona92101 robime si posmech hlavne z toho urieknutia a pretierania plienkou, nie z bylinkoveho caju.
Nemala si sem ani písať, lebo tu ti veru ženy nepomôžu skôr ťa tú pourážajú -vysmeju 🤦🏻♀️. Nerozumiem veď keď jej neviete odpovedať načo komentujete? Robí vám dobre niekoho takto zhadzovať? Čo vás je do toho čím potrela svoje bábätko? Inak robí sa to buď s tromi zapalkami alebo uhlikmi. Do pohára dáš vodu hodíš tam uhlíky a bábätku pretri očká alebo krížik na čelo.

Prepac, ale to fakt veris tomu, ze toto mu pomoze?