icon

Čo robiť, keď dieťa vypije týždeň starý čaj?

katkamarcinova
25. feb 2026

Ahojte dcera si nevybrala z gymnastiky čaj bola som v tom že ano. Dala som jej dnes vodu do inej flaše no ona vypila asi pohar tyžden starý čaj 😭😭😭 čo sa jej moze stat ? Strašne sa bojim

lenka13332
25. feb 2026
anonym_03286b
25. feb 2026

@katkamarcinova Čo asi nič..maximálne ju bude bolieť brucho, alebo preženie..Moji to vždy , keď zabudli vybrať zbadali hneď. Veď to cítiť, že je skazený.

iwesska
25. feb 2026

Vyvracia sa,ale lebo po💩. Ale rozmyslam,ako to mohla vypit cele,ved to muselo strasne chutit aj smrdiet.

katkamarcinova
autor
25. feb 2026
@iwesska

Vyvracia sa,ale lebo po💩. Ale rozmyslam,ako to mohla vypit cele,ved to muselo strasne chutit aj smrdiet.

@iwesska no ono si to nechala v aute ma raz za tyzden a vonku je zima, skazeny kupodivu nebol len predsa je to tyzden

katkamarcinova
autor
25. feb 2026
@anonym_03286b

@katkamarcinova Čo asi nič..maximálne ju bude bolieť brucho, alebo preženie..Moji to vždy , keď zabudli vybrať zbadali hneď. Veď to cítiť, že je skazený.

@anonym_03286b ma 5 rokov tak nejak to nepozna ale čaj skazeny nebol rupsak.mala v aute

iwesska
25. feb 2026

Tak bola zima,takze bol akokeby v chladnicke a nekazil sa ako pri izbovej teplote. To fakt neverim,zeby dala do ust vtedy.

sisska96
25. feb 2026

Nič minule som si všimla že pijem čaj 2 roky po záruke 😂😂😂

maranco
25. feb 2026

V zabudnutom čaji ak je otvorený na vzduchu sa urobí pleseň.
To si mala v chlade a zavreté tak asi tam nič nevyrástlo.

anonym_03286b
25. feb 2026
@katkamarcinova

@anonym_03286b ma 5 rokov tak nejak to nepozna ale čaj skazeny nebol rupsak.mala v aute

@katkamarcinova Samozrejme nevedela som,že he tsk malá. Nebojte sa nič jej nebude

anonym_2a7cae
26. feb 2026

zacat kopat jamu ....

mondolina
26. feb 2026

@katkamarcinova
nemáš pocit, že reaguješ prehnane? až hystericky?
čo sa môže pokaziť na vode....

anonym_ced878
26. feb 2026

Co je to rupsak?

belbel
26. feb 2026
@anonym_ced878

Co je to rupsak?

@anonym_ced878 inak povedané ruksak... mám koegyňu, čo to takto komolí 🙉

kp7333
26. feb 2026

Dala by som jej pre istotu zivocisne uhlie ako dezinfekciu

anonym_90c081
26. feb 2026

Ak bol osladený, už tam mohla byť pleseň. Tá sa vytvorí aj v uzavretej flaši.

anonym_b4d439
26. feb 2026

My zarabame v lete domaci ladovy v chlade vydrzi osladeny aj tyzden.ak bol s citronom tak bol zakonzervovany a bez pristupu vzduchu sa nemohol pokazit.v tom aute bolo ako v chladnicke..
Nabuduce nech si zoberie tem ruksak po gymnastike domov..deti pojdia ja piesok aj hlinu aj kamene a ziju bez problemov..